Ana Başlık Xiaomi Mi 10 Kullanıcı Yorumları

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Biraz uzunca bir yazi olacak simdiden affola :)
Cok sık cihaz degistiren birisi olarak dun mi10 gecti elime tr cihazi kvk li.
Mi10 dan onceki kullandigim cihazlari soyle kisaca siralamak gerekirse mate30pro,s20ultra,oppo reno 10x zoom ve oneplus 7tpro mclaren.
Bu cihazlari kullanmamin tamamiyle tek nedeni isimin sahne fotogragciligiyla vs cok alakasi olmasi.Yani bir nevi is icabi kamera bakimindan en iyi cihazlara yoneliyorum.

Bu saydiklarimin arasinda mi10 a en yakin olan cihaz tartismasiz 7tpro mclaren idi.Fakat sun net soylemek gerekirki sd 865 cidden fark ettiriyor farkini.Mclaren den daha akici su an cihaz ne yalan soyliyim.
Gel gelelim kamera olayina.
Kamera olarak ne yazikki mate30pro harici hicbirisi beni mutlu etmedi.
Mi10 daki 108mp foto iyi is cikartiyor yalniz.Cihaz x2 zoom yapiyor optik olarak fakat cektiginiz fotografi croplayip yani istediginiz yeri kesip yada zoom yapinca cok da buyuk bie bozulma gormuyorsunuz.
Mate30pro yu elden cikarma sebebim ise bircok arkadas gms kuruluyor vs diyecek aka 2 ay kullandim stabil bir sekilde son guncelleme sonrasi huawei de gms yalan oldu.
S20ultra ya gelecek olur isek exynos modelolini cok kisa bir sure kullandim cunku cihazda donanimsal yasa yazilimsal kimse orasini bilmiyor inanilmaz bir batarya sorunu var.Oyun vs oynamam max 4.30 saat ekran suresi aldim cihazdan 5000mah batarya ile rezalet bu sonuc.(not olarak sd 865 li s20ultra pesindeyim)

Oppo konusuna gelecek olur isek hepsinden ote mi10da buna dahil mate30pro ya en yqkin hatta bazi kamera ozellikleriyle en iyisiydi diyebilirim.Manuel mod da tum lensleri kullanip zoom yapabiliyorsunuzki cihazda 60x zoom var.

Tum bu tecrubelerin ardindan mi10 elimde su an.Cihaz hiz,kullanilirlik,arayuz vs bakimindan hepsinden iyi.Bunu cok rahat soyleyebilirim.
Fakat kamera bakimindan beni tek memnun eden sey makro cekimlerin cok iyi olmasi fakat oda 2mp.
4700mh batarya yapacagina su cihazin kamera donanimini bir tik daha yukseltmemek cok kotu olmus diyebilirim.
Keza mi10pro nun bataryasinin bir tik altta olmasinin tek sebebi kamerasinin extra zoom ozelligi olmasindan ve ayni bataryayi onankoyamayip kucultmeye gitmesinsenden kaynaklaniyor.

Sonuc olarak kamera ile ahim sahim bir isiniz yok ise gunluk standart kullanici ve miui sever biri iseniz cihaz cidden ucuyor.
Ama malesef kamera bakimindan benim beklentilerimi karsiliyamadi ne yazıkki.
Kotumu derseniz hayir fakat bu cihaz icin cok yetersiz.
Sd865,90hz yenileme,hdr10+,screen refresh rate 180hz,adreno 650 grafik birimi,lpddr5 ram,8k video kayit vs derken bu kadar sisirip kameraya en az mi10pro kadar bir donanim verip gerekirse geri kalan seylerden kismaliydi diyorum.
En kisa zamanda su yasak sonrasi sanirim bu cihazda elimden cikacak :)

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ahize sesinin kötü olmasına katlanamıyorum niyeyse keza bu kez ciddi para istiyorlar .
Snapdragon işlemci kullansa samsung biçilmiş kaftan
Sd islemcili note10+ diyorum baska bisey demiyorum hocam.6k civarlara var.Bende su an s20ultra sd pesindeyim.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Arkadaşlar mi 10 pro yu alibaba dan almayı düşünüyorum eğer bir yanlışlık yoksa pro 256 GB olanı 5000 civarı. Kargo hariç onu da göstermiyor sistem pazarlık yapılır falan diyor satın almak isteyince. Şimdi ilk kez kullanacam bu siteyi artısı nedir eksisi nedir bilmem. Bildiğim tek site aliexpress. Alibaba yi bilen alışveriş yapan varsa lütfen yardımcı olsun.

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Arkadaşlar mi 10 pro yu alibaba dan almayı düşünüyorum eğer bir yanlışlık yoksa pro 256 GB olanı 5000 civarı. Kargo hariç onu da göstermiyor sistem pazarlık yapılır falan diyor satın almak isteyince. Şimdi ilk kez kullanacam bu siteyi artısı nedir eksisi nedir bilmem. Bildiğim tek site aliexpress. Alibaba yi bilen alışveriş yapan varsa lütfen yardımcı olsun.

Eksisi ordan alamazsin hocam.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Eksisi ordan alamazsin hocam.

Hocam bu arada ben cihazı Türkiye ye sipariş etmiyorum Bulgaristan dan bir akrabaya yolluyorum onlar bana getiriyor. Sizin alamazsın dediğiniz telefon Türkiye ye gelmez manasında mi.

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Hocam bu arada ben cihazı Türkiye ye sipariş etmiyorum Bulgaristan dan bir akrabaya yolluyorum onlar bana getiriyor. Sizin alamazsın dediğiniz telefon Türkiye ye gelmez manasında mi.
Bulgaristana yani tr harici herhangi bir ulkeye getirtebilirsiniz hocam.Ben sizin siparis adresiniz tr ise gelmez demek istemistim.

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Bulgaristana yani tr harici herhangi bir ulkeye getirtebilirsiniz hocam.Ben sizin siparis adresiniz tr ise gelmez demek istemistim.

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Yurtdışı Mi 10 kullanıcılarına bir sorum olacak.
Bir sitede, şuanda satılan yurtdışı tüm Mi 10'ların Çin versiyonlu olduğu,global olanların tek sim girişli olduğu yazılmış.Yani imei işlemi için uygun olmadıkları ima edilmiş.Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ya da Global Mi 10 kullanan varsa sim girişleri konusunda bilgi verebilir mi?Teşekkürler.

feritim

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
Merhaba sevgili arkadaşlar mi 10 bugün elimize gecti.mi Türkiye garantili olarak.8/128.
İlk izlenimler olarak ekran gayet basarili 90hz ile akıyor resmen.kamera konusunda ise mi 10 na haksızlık yapıldığını düşünüyorum.mi note 10 verilen özen mi 10 nada verilmeliydi.2 mp nedir ya.batarya performansı gayet guzel ve yeterli.islemci performansına zaten diyecek yok.kasa gayet kaliteli ve premium hissiyatı veriyor.laaakin gelelim fiyatına 8100 bandında bulunabilir.hakkimidir.kesinlikle hayır.5500tl max.en beğendiğim yani ses performansı ve TAPTİC titresim motoru.geribildirimi çok hoş.lakin kasa yapısı ve bana bıraktığı hissiyatı one plus 7t pro ile ayni hissiyat.ara yuz haric tabiki.miui ara yuzu ile diyer android cihazlardan kolayca siyrilabiliyor.
Puanlama gerekirse
Ekran 9
Ses 9.5
Batarya 8.5
Kamera 7
Kasa 9.5
Herkeze saygilar.

Üst Alt