Fiyat performans dengesi denildiğinde akla ilk gelen akıllı telefon üreticisi Xiaomi amiral gemisi cihazlarında bu tutumunu askıya alıyor! Detaylar haberimizde. ...
Okumaya devam et...
Okumaya devam et...
Fiyat performans dengesi denildiğinde akla ilk gelen akıllı telefon üreticisi Xiaomi amiral gemisi cihazlarında bu tutumunu askıya alıyor! Detaylar haberimizde. ...
Okumaya devam et...
Hamle neye ve kime göre doğru. Şahsen xiaomi ye 6.7 bin vereceğime gider iPhone alırım global tuzağın esiri olurum bilirim ki kalite var güven var servis var arkasında... Xiaomi zaten fiyatı ile satılan bir cihaz bu hamle hiç doğru değil. Sonuçta Çinin bir iPhonesi var o da Huawei... Xiaomi ise Samsung misali bir telefon...Bence çok doğru hamle olmuş. Sonuçta Xiaomi koskoca firma ve Amiral gemisi cihazları hep bir kaç tık geride kalıyordu. En azından artık firmanın en iyi modeli rakiplerinden hiç geri kalmayacak. Zaten Redmi ve Poco cihazlar çoğumuzun işini görebilecek kapasitede olacak. Bugün Mi 9T Pro alan bir kullanıcı keşke 7 bin daha verseydim Samsung Note 10 Plus alsaydım demez mesela![]()
Bence çok doğru hamle olmuş. Sonuçta Xiaomi koskoca firma ve Amiral gemisi cihazları hep bir kaç tık geride kalıyordu. En azından artık firmanın en iyi modeli rakiplerinden hiç geri kalmayacak. Zaten Redmi ve Poco cihazlar çoğumuzun işini görebilecek kapasitede olacak. Bugün Mi 9T Pro alan bir kullanıcı keşke 7 bin daha verseydim Samsung Note 10 Plus alsaydım demez mesela![]()
Lanet olası dolar düşse yine uyguna gelecek ama yine tavan yaptı. Çin her yeni telefon çıkaracağı zaman Allahın belası dolar en üst seviyeye çıkıyor sanki ayarlıyorlar.5.70 civarlarına dahi razı olur olduk ama gel görki euro fiyatına geldi yine dolar laneti. İlk defa bir amiral gemisi hayali kurdum almaya niyet ettim ki herhalde yine nasip olmayacakse serilerine ancak gücümüz yeter galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hamle neye ve kime göre doğru. Şahsen xiaomi ye 6.7 bin vereceğime gider iPhone alırım global tuzağın esiri olurum bilirim ki kalite var güven var servis var arkasında... Xiaomi zaten fiyatı ile satılan bir cihaz bu hamle hiç doğru değil. Sonuçta Çinin bir iPhonesi var o da Huawei... Xiaomi ise Samsung misali bir telefon...
Elinize sağlık ..
Batıdan İphone, doğudan Samsung bastırıyordu. Bizler çaresizce, umutsuzca beklerken; bir kral çıkagelmişti. Herkesin yüzü gülmüştü, verdiğimiz parayı hakeden cihazlar alabiliyorduk. Şimdi kara bulutlar üzerimizde dolaşıyor. Önceleri çok rahat Mi serisi amiral gemileri alabiliyorken, sanırım yakında Redmi Serisinden öteye gidemeyeceğiz.![]()
Ben Mi 10 serisinin yüksek fiyatda olup Mi10Tpronun yani Redmi K30 pro nun ucuz olacağını zannetmiyorum. Eğer olacaksa da Poco f1 gibi sahipsiz bir cihaz karşımıza çıkacaktır. Mi9tpro alan kişinin cihazı almasındaki yeğane sebep ucuz olmasıydı. Samsung ile fiyat endeksinde kapışırsa kullanıcı Samsungu,iphone u seçecektir.
Neyse Doların 6 TL olduğu ülkemizde, Devlet bu haberi sevdi
Paylaşım için tekrar teşekkür ederim hocam.
Hocam Xiaomi fiyatı yüzünden geride kalmıyordu ki, kullanıcı deneyimi ve marka tanınırlığı yüzünden geride kalıyordu. Şimdi sen kullanıcı deneyimini arttırmadan, fiyatı arttırırsan ozaman bırak geride kalmayı batarsın bile.Bence çok doğru hamle olmuş. Sonuçta Xiaomi koskoca firma ve Amiral gemisi cihazları hep bir kaç tık geride kalıyordu. En azından artık firmanın en iyi modeli rakiplerinden hiç geri kalmayacak. Zaten Redmi ve Poco cihazlar çoğumuzun işini görebilecek kapasitede olacak. Bugün Mi 9T Pro alan bir kullanıcı keşke 7 bin daha verseydim Samsung Note 10 Plus alsaydım demez mesela![]()
Başlangıçta Huawei de öyle değil miydi hocam? Huawei daha sonra bootloader kodunu bile paylaşmamaya başladı.Xiaomi'nin hızlı bir şekilde piyasa edinmeye ihtiyacı vardı bu yüzden farklı bir strateji gerekiyordu ve o da F/P stratejisini seçti.