Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Arkadaşlar mi8 telefonumdan ve xiaominin son kullanıcıya yönelik kısıtlamalarından soğuyarak, (tabiki bunda imei olayları ve bitmek bilmeyen güncellemedeki sorunların payı da büyük) xiaomi macerama noktayı koydum. Burada sizlerle olmak gerçekten daha değerli. Yine buralarda olacağım. Sevgi ve saygıyla...
İlhan Akboğa

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Arkadaşlar mi8 telefonumdan ve xiaominin son kullanıcıya yönelik kısıtlamalarından soğuyarak, (tabiki bunda imei olayları ve bitmek bilmeyen güncellemedeki sorunların payı da büyük) xiaomi macerama noktayı koydum. Burada sizlerle olmak gerçekten daha değerli. Yine buralarda olacağım. Sevgi ve saygıyla...
İlhan Akboğa
Bende öyle düşünüyorum. Uzun süre telefon almam ama ilerde xiaomi alır mıyım bilmem.

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Mi note 3 kullanicisiyim büyük ihtimalle Huawei yeye geciş yapacam

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Ne
İlhan Akboğa
Sorunları beraber çözebilirdik hocam. Alacağınız cihazlarda da mutlaka başlıca sorunlar olacaktır

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Ne

Sorunları beraber çözebilirdik hocam. Alacağınız cihazlarda da mutlaka başlıca sorunlar olacaktır
Hocam çözülebilir sorundan çok xiaomi'nin yaptığı sıkıntılardan bence. Anti roll back global versiyon çin versiyon. Güncellemelerle daha kötü hale getirmek gibi saçma kuralları var. Bencede huawei daha iyi. Xiaomi'nin tek iyi tarafı ucuz olması.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hocam çözülebilir sorundan çok xiaomi'nin yaptığı sıkıntılardan bence. Anti roll back global versiyon çin versiyon. Güncellemelerle daha kötü hale getirmek gibi saçma kuralları var. Bencede huawei daha iyi. Xiaomi'nin tek iyi tarafı ucuz olması.
Bence değil. Tercih meselesi

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Öyle olmasaydı, herkes Mercedes, BMW, Mazda sahibi olurdu... wasntme~~

Temel sorun, ülkeye resmen gelmemiş bir marka olması, bu da fiyatının uygun olmasına sebep oluyor... Uygun Fiyatı da, tercih edilebilirlik oranını yükseltiyor...

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Bu benim ilk Xiaomi deneyimim ama galiba bende meiuzu (kesin yanlış yazdım) yada oneplus a kayabilirim.

emre0327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 8
Meslek
Mühendis
Konular
1
Hocam hakkınızda hayırlısı. Geri vazgeçmek isterseniz bu konunun silinmeyeceğini hatırlatırım :D

Mugrab

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mugrab
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Öğretmen
Konular
30
Sorunlar çok mi note 3 kullaniyorum sürekli şebekenden düsüyor arama yapiyorum şebeke yok arayanlar sürekli kapali diyor. Ayarlar 2g ile 3g arasi gecis yaparak duzeltiyorum ama nereye kadar

Üst Alt