Siz ne yaptınız hocam aldınız mı yeni cihaz yoksa alacak mısınız ?Hocam, Sizin Poco F3 kayıtlı mı, kayıtsız mı
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Yok hocam, bir türlü karar veremedim, Max3 e sanırım aşığım, aldatamıyorum maalesefSiz ne yaptınız hocam aldınız mı yeni cihaz yoksa alacak mısınız ?
hatırlıyorum Mi Max 2ye aşıktın. 3 e pek iyi gözle bakmıyordun.Yok hocam, bir türlü karar veremedim, Max3 e sanırım aşığım, aldatamıyorum maalesef
F3 iyidir ya. O aşk bi yenisine geçene kadarYok hocam, bir türlü karar veremedim, Max3 e sanırım aşığım, aldatamıyorum maalesef
Aradan 3 sene geçmiş, dile kolay...hatırlıyorum Mi Max 2ye aşıktın. 3 e pek iyi gözle bakmıyordun.![]()
Hocam, aramızda kalsın, para yok, paraF3 iyidir ya. O aşk bi yenisine geçene kadar![]()
Haklısınız valla beni de zorladı bu telefon işiHocam, aramızda kalsın, para yok, para
Esasında kayıtsız 370 dolara veriyorlar, Max 3 ü de min.2000 e okutsam, yaklaşık 3400-3500 liraya mal olmuş olacak, atla deve bi para değil ama ya alışamazsam?, Max 3 ü ararsam?...6.9 inche çok alıştım, gözlerde zaten bozuk olunca, insan haliyle 1000 kere düşünüyorHaklısınız valla beni de zorladı bu telefon işi