Bende almayı planlıyorum hatta konuştum siyah olanına 4600 lira vercem ama yazılımsal olarak IMEI olmaması sadece şuan direnyle kayıt olması kafamı karıştırıyor. 8 ay kullanma imkanımız var o zamana kadar olur belki diyorum yada en kotu direnç işini yaptırırım diyorum . Sen ne yaptın aldın mıvallaha bende de var mi 11 lite 5g ne bekliyorum bakalım sistemsel müdahale ile olmasını yoksa kullanıp atacağız kullan at telefon gibiyada oğlana vereceğim tablet niyetine oynasın artık
Nasıl memnun musun telefondan bugün vatana gittim yakından inceledim fena değil gibi. Ayrıca şuan mi8se kullanıyorum yurt dışı IMEI atılmış. Hiçbir sıkıntım yok ama 4 yıldır heralde canım yenilik çekiyor yoksa canavar gibi telefonbende var ya cihaz kullaniyorum 1 aydir bende direnc yaptirmam bekliyorum o yuzden kapanmaaya yakin dger hatta takae devam ederim
Hayırlı olsun hangi rengini ve kaça aldın . Ben de aynısını düşünüyorum bu yıl için zaten 8 ay yetiyor gelecek yıl da yenilenecek süre yani 2023 ağustosuna kadar süremiz olacakBende mi 11 lite 5g ne versiyon yeni aldım. 1 hafta oldu yada olmadı. Dün SMS geldi imei kayıtsız diye4 ay süre verdi + 4 de diğer sim de verecek yıl başında zaten süre sıfırlanıyor arkadaşlar haberiniz olsun.
. Yazılım IMEI gelene kadar bekleyelim
![]()
yani ben memnunum bir cok kisi su problem var bu problem var yaziyor ama ben bir sorun yasamadim bildirimler dusmuyor arada o da guncelleme ile duzelir diye tahmin ediyorum ayrica ben cihazi sadece arama whatsap ve spotfy kullaniyorumNasıl memnun musun telefondan bugün vatana gittim yakından inceledim fena değil gibi. Ayrıca şuan mi8se kullanıyorum yurt dışı IMEI atılmış. Hiçbir sıkıntım yok ama 4 yıldır heralde canım yenilik çekiyor yoksa canavar gibi telefon)
Bende oyun falan oynayan biri değilim daha pubc oynamisligim bile yokyani ben memnunum bir cok kisi su problem var bu problem var yaziyor ama ben bir sorun yasamadim bildirimler dusmuyor arada o da guncelleme ile duzelir diye tahmin ediyorum ayrica ben cihazi sadece arama whatsap ve spotfy kullaniyorum