Haber Xiaomi Global Lansman, 24 Temmuz

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Aliexpresdeki global romlu cihazlarla ayni olabilir mi acaba? Onlarda yuz tanoma yoktu sanirim

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Aliexpresdeki global romlu cihazlarla ayni olabilir mi acaba? Onlarda yuz tanoma yoktu sanirim
Aliexpress üzerinden olan satışlarda sizin benim gibi insanlar satış yapabiliyor. Sahibinden.com gibi düşüebilirsiniz. Gearbest öyle değil diye biliyorum. Sahte rom kullanmazlar. Bu arada Gearbestte mi 8 küresel sürümü olarak satılanda en altta dil seçeneklerinde Türkçe de var. Sanırım yaklaşıyor.

Erkanbeyhazretleri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
J7
Konular
4
Gearbest den alip buraya getirtme sansimiz var mi peki? Gumrukte sikinti cikiyor mu?

demircialptekin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alptekin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
21
Gearbest den alip buraya getirtme sansimiz var mi peki? Gumrukte sikinti cikiyor mu?
Ben sormuştum aynısını fakat gümrükte sıkıntı çıkıyor dediler. Şöyle de bir şey var ki Xiaomi Mi 8 çıktıktan sonra Gearbestten satılacağı söylenmişti ve Türkiye için de sitesi açıldı. Sanmıyorum ben bir sıkıntı çıkacağını Gearbest tarafından. Aliexpress üzerinden de satılan cihazlar var bir arkadaş 2RTRADE satıcısını önermişti. Çok olumlu yorumları da var inceledim. Bana kalırsa şu an için önerim bi Türkiye cihazı almanız, beklemeniz. Fiyatlar yüksek olursa bu tür yollardan almanız sizin için daha iyi olur. Ben de bekliyorum telefonum da yok şu an Sahibinden üzerinden de çok araştırdım fakat pek içime sinmiyor. Kayıt ettirmeyiz imei atarız gibisinden konuşuyorlar genelde. Beklemenizi tavsiye ederim :)

Üst Alt