Madrid'de yapılacak olan Xiaomi Global Launch 50 dakika sonra başlayacak. Takip etmek isteyen olursa:
Xiaomi Global Launch, 24 July
Xiaomi Global Launch, 24 July
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
bu lansman da miui 10 mu yoksa 9 mu gelicek
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Butun.lansmani sirf global rom icin izledim . Hic bir sey yok. Mi 8 e rom falan gelmedi malesef.Mi a 2 disinda bu mi 8lee icin global rom ile ilgili birseyler varmi?
Butun.lansmani sirf global rom icin izledim . Hic bir sey yok. Mi 8 e rom falan gelmedi malesef.
İlla ki gelir ama ne zaman bilinmez. Cok sacma yaptıkları kocamam mi 8 e nasil global rom cikmaz aklim ermiyor yani.Ben izleme imkanim olmadigi icin izleyemedimde hani 24 temmuz deniliyordu global rom cikmadi mi yani yada bir tarih de mi verilmedi? Ee cohazlar sorunlu nasil olacak veya global romsuz baska romlara mi kaldik ?
Yeterliydi derken ? Avrupada herhangi bir ülkede satılması mı yeterli hocam ? Lansmanda Mi A2 için Türkiye'nin de bulunduğu tarih 10 Ağustos olarak gösterildi acaba Mi A2 ile birlikte mi çıkacak ?Gearbest Fransa sitesinde Global Version olarak Mi8 satılmaya başladı. Lansmanda Mi8 konusu geçmedi, o olsa yeterliydi zaten Global ROM diye tanıtım olmaz.
Yeterliydi derken ? Avrupada herhangi bir ülkede satılması mı yeterli hocam ? Lansmanda Mi A2 için Türkiye'nin de bulunduğu tarih 10 Ağustos olarak gösterildi acaba Mi A2 ile birlikte mi çıkacak ?