- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 31
Arkadaşlar Merhaba,
Aranıza yeni katıldım ismim furkan, sizinle paylaşmak ve yardım almak istediğim konular var.
Eşime Xiaomi Mi Max 2 Modelini Teknosa veya Hepsiburada.com üzerinden satın alacağım. Ama ilk defa xiaomi marka telefon alıyorum ve ithalatçı garantili. Sormak istediklerim şunlar.
1-) Telefondan pek fazla anlamam rom vs. işlerinden telefonu rahatlıkla eşim kullanabilir mi ?
2-) Xiaomi'da garanti sistemi nasıl oluyor ithalatçı olduğu için ?
3-) Teknosa'da 1500 TL iken Hepsiburada'da Cepport Satıcısında 1.200 TL. 2 Taraftanda alsam telefonuma birşey olunca karşımda muhattap bulabilir miyim ?
4-) Telefon full türkçe mi geliyor yada programlar ile mi türkçe yapıyoruz
5-) Telefonu alınca neyine bakmamız veya ne yapmamız lazım ?
En çok kafamı kurcayalan 1.ci sorduğum rom felan bu tür şeyler hiç anlamam ve yapamam. Daha önce xiaomi kullanmadım android bile fazla kullanmadım hep iphone kullandık xiaomi geçince sizce sıkıntı yaşar mıyım ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Teknosa Linki:
Hepsiburada Satıcısı:
Hepsiburada Cepport:
Aranıza yeni katıldım ismim furkan, sizinle paylaşmak ve yardım almak istediğim konular var.
Eşime Xiaomi Mi Max 2 Modelini Teknosa veya Hepsiburada.com üzerinden satın alacağım. Ama ilk defa xiaomi marka telefon alıyorum ve ithalatçı garantili. Sormak istediklerim şunlar.
1-) Telefondan pek fazla anlamam rom vs. işlerinden telefonu rahatlıkla eşim kullanabilir mi ?
2-) Xiaomi'da garanti sistemi nasıl oluyor ithalatçı olduğu için ?
3-) Teknosa'da 1500 TL iken Hepsiburada'da Cepport Satıcısında 1.200 TL. 2 Taraftanda alsam telefonuma birşey olunca karşımda muhattap bulabilir miyim ?
4-) Telefon full türkçe mi geliyor yada programlar ile mi türkçe yapıyoruz
5-) Telefonu alınca neyine bakmamız veya ne yapmamız lazım ?
En çok kafamı kurcayalan 1.ci sorduğum rom felan bu tür şeyler hiç anlamam ve yapamam. Daha önce xiaomi kullanmadım android bile fazla kullanmadım hep iphone kullandık xiaomi geçince sizce sıkıntı yaşar mıyım ?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Teknosa Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hepsiburada Satıcısı:
Hepsiburada Cepport:
Son düzenleme: