Soru Xiaomi Geçmek Üzereyim

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Telefon elinizdeki iphone 6sten her türlü daha iyi şüpheniz olmasın :)
Boyutu sorun değilse her türlü işinizi fazlasıyla görür :)
Telefon rom işine girmenize gerek yok zaten hazır türkçe stabil rom ile gelecektir size :)
Garanti konusunda samsung iphone gibi değil bu bir gerçek biraz daha sancılı ama düzgün kullanımda garantiye ihtiyaç duyan pek kimse olmuyor zaten :)
Yerinizde olsam cepporttan alırım çünkü teknosa da bu gibi firmalardan bu fiyatlara alıp üzerine 300 tl kâr ile satış yapıyor. Yani pek bi farkları yok ki kaldı cepporttan bende aldım hiçbir sorun yaşamadım gayet iyi ilgi gördüm. Forumda da müşteri hizmetleri ve Cantara hocam olduğu sürece sorunlarınızı hemen hallederler(olursa tabi)
Ayrıntılı bilgi ve deneyimlerini bir Mi Max 2 kullanıcısı olan Skorpi hocamdan alabilirseniz kafanızda hiçbir sorun kalmaz :)
Ama bunu söyleyeyim xiaomi samsung ve iphonenin fahiş fiyatlarının olduğu bu dönemde en ideal en güzel markadır düzgün kullanımda keşke almasaydım dedirtmez aksine iyi ki aldım dedirtir :)

Yorumunuz için teşekkür ederim.. :) Kesinlikle almaya ve cepport almaya karar verdim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam aramıza hoşgeldin.ben cepport tan almanı tavsiye ederim çünki senelerdir bu işi yapıyorlar ve xiaomi için çok tecrübeliler.bi arkadaş en yakın teknosa demiş ama tele bişey olunca teknosa teli orda tamir edip bi saat sonra teslim etmeyecek sana.onlar da verecek servise,ayrıca burda cepport bağlantıları olan insanlar var,yani 7/24 muhattap var :)buarada Skorpi hocam bugünlerde çok sessiz :)

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Hocam aramıza hoşgeldin.ben cepport tan almanı tavsiye ederim çünki senelerdir bu işi yapıyorlar ve xiaomi için çok tecrübeliler.bi arkadaş en yakın teknosa demiş ama tele bişey olunca teknosa teli orda tamir edip bi saat sonra teslim etmeyecek sana.onlar da verecek servise,ayrıca burda cepport bağlantıları olan insanlar var,yani 7/24 muhattap var :)buarada Skorpi hocam bugünlerde çok sessiz :)

Hoşbulduk hocam teşekkür ederim :) Cepport'tan almaya karar verdim hocam nakit yönünü ayarlayınca alacağım normalde teknosa'dan kredi ile alacaktım çünkü :) 3,4 gün kaldı mi max 2'ye :)))

gentleman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
0
Telefonun kralını alıyorsun, şimdiden hayırlı olsun.

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
Yorumunuz için teşekkür ederim.. :)
[doublepost=1518939842,1518939718][/doublepost]

Yorumuz için teşekkür ederim.. :) Teknosa'dan alınca kontrol etme gibi bir fırsatım olucak ama cepport'tan alınca sanırım imei ve güncelleme kontrol imkanım yok. Bu konuda kararsızım arada 300 TL gibi fark var. Şuan 6s Plus var o yüzden büyük ekranda sıkıntı çıkmıyor bizde :))))
Ben ikisini de değil hepsiburadanij kendi havuzundan max 2 aldım çok hızlı geldi hepsiexpress ile ve problemsiz geldi hb den almanı tavsiye ederim satıcısı in hb olmasını, çok memnun olmasam yazmazdım özellikle satıcının hb olmasına dikkat ediyorum başka ürünler de aldım memnunum boşuna 300 TL verme.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

mmdhpan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Memduh
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Furkan kardeşim kesinlikle düşünme ve geç Xiaomiye,
ciddi ben 2 gün önce aldım ve daha önce neden geçmedim diye sorguluyorum.
Bence süper bir telefon ben Mi6 128 GB aldım.

furkanogrk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
31
Furkan kardeşim kesinlikle düşünme ve geç Xiaomiye,
ciddi ben 2 gün önce aldım ve daha önce neden geçmedim diye sorguluyorum.
Bence süper bir telefon ben Mi6 128 GB aldım.

Kesinlikle geçicem ama kafamı kurcaladılar :)) Şimdide note 3 al diyorlar hep

gentleman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi MAX 2
Konular
0
Furkan hocam, sms onay vermediğim için özel mesaja cevap atamadım. Buradan yazayım. İki telefon genel özellikleri açısından çok benzer telefonlar. Biraz daha iyi kamera kalitesi dersen redmi daha büyük ekran ve iyi batarya dersen Mi Max 2 derim. Ben de zamanında bu tercihler arasında gittim geldim ve Mi Max 2 aldım. Pişman değilim.

Üst Alt