Mobil veri durma kapanma olamdı mı?Dejiyle ilk gün evox a geçsek 9, 10 saati zorlar mi acabayaklaşık bir saati oyun, 13 saati mobil veri, 1 saati kablosuz android auto. 6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hiç yaşamadım. Ama şu an evox kurdum.Mobil veri durma kapanma olamdı mı?
Wifi kopmalari bu romda mevcuttu. Fakat şöyle bir şey yaşadım. Bu romdan sonra a13 evox kurdum baktım ondada kopmalar yaşayınca dedim benim İnternette sıkıntı var sanrım müşteri hizmetlerini aradım problem görünmüyor dediler o sıra da reklam engellemek için gizli dns ayarlarından dns.adguard i aktif etmiştim onu kapatınca problemler evox için çözüldü. Bu romda sizde aktif ettiyseniz kapatın bir deneyin derimROM kuranlardan dönüş alırsak sevinirim daha önceleri alt android sürümlerde wifi kopmaları yaşamadım.13 lerde kopmalar başladı bu rom da da kopmalar ve internet hızında dahi yavaşlamalar yaşıyorum.Çözüm ya da farklı rom önerisi alabilir miyim
Evox link var mıHiç yaşamadım. Ama şu an evox kurdum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Wifi kopmalari bu romda mevcuttu. Fakat şöyle bir şey yaşadım. Bu romdan sonra a13 evox kurdum baktım ondada kopmalar yaşayınca dedim benim İnternette sıkıntı var sanrım müşteri hizmetlerini aradım problem görünmüyor dediler o sıra da reklam engellemek için gizli dns ayarlarından dns.adguard i aktif etmiştim onu kapatınca problemler evox için çözüldü. Bu romda sizde aktif ettiyseniz kapatın bir deneyin derim
Konusu şuradaEvox link var mı
Her romun kendine göre sorunları var hocam maalesef bu romda böyleBu romun herseyi çok güzel. Fakat WiFi ve mobil İnternet performansi yerlerde... Yok mu bunun çözümü..