Bu titreşim olayı, Haptic Feedback'ten kaynaklanıyor. Ben de bu sorundan dolayı XTBUI ve bu roma ısınamadım. Ayarlardan Haptic Feedback'i kaldırmanın, ya da systemde apk sı kurulu ise onu kaldırmanın yolunu bulmak lazım. Şu an tüm sistem titreşimi Haptic'e bağlı çalışıyor.Hayırlı akşamlar kardeşim bir sorum olacaktı, nitro xtbuı ve normal xtbuı da ben seslerden titreşimi kapattım şöyleki , ondroidin Can sürümlerinde jaoatınca zil sesleri altındaki diğer sesleri kilit ekranında tuşlara basınca titreşim vermiyordu, lakin bu iki romda da kapanmıyor, nasıl kapatabilirim, bunun için de aynısı geçerli mi acaba. Sinir etti beni. Tüm titreşim ayarlarını erişilebilirlikten kapatınca anca kapanıyor. Nasıl normal sessizde olan titreşimi kapatmadan kilit kodunu tuşlarken çıkan titreşimi kapatabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ne kadar süre oldu hocam ne bu aceleYeni rom yok mu çok durduk bunda![]()
Aosp romları paylaşmayı bıraktım forumda sebeplerinden birisi de bu aslında. Sadece MIUI paylaşıyorum.Anlaşılan cihazın rom piyasası düştü.1-2 yayıncı kaldı onlarda parayla yayınlıyor.Nerede o eski günlük 2-3 romun paylaşıldığı günlerXiaomi Note serisini ve Poco F5 serisini gayet uygun tuttu millette yavaştan bu cihazı salıyor artık.