yüklediğiniz twrp dosyası android 7'i desteklemiyor twrp yükledikten sonra cihaz MI yazısında takılı kalıp açılmaz android sürümünüzü destekleyen twrp yüklemelisiniz.Havaların durumu malum cihaz ısınabilir cihaz ısındıkça rom tüketimi fazla oluyor MIUI romun'da tam oturmamasıda diğer etken şarj tüketimi konusunda.
Bildiğim kadarıyla Twrp yükledikden sonra root atmazsan cihaz mi logosunda takılı kalıyor. En basit şekilde SuperSu flaşlanabilir.
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi akşamlar dostum bende mi Max 64 var root atmak istiyordum twrp yükledim telefon açılmadı bende root atılı Android 7 yükledim twrp den flash ladım ama yüklediğim rom aşırı ısınma ve hızlı şarj tüketiyor ne yapabilirim herhangi bir uygulama veya çözüm yolları var mı bu eu romlarından nerede bulurum teşekkürler
yüklediğiniz twrp dosyası android 7'i desteklemiyor twrp yükledikten sonra cihaz MI yazısında takılı kalıp açılmaz android sürümünüzü destekleyen twrp yüklemelisiniz.Havaların durumu malum cihaz ısınabilir cihaz ısındıkça rom tüketimi fazla oluyor MIUI romun'da tam oturmamasıda diğer etken şarj tüketimi konusunda.
Cihazınızda zaten TWRP yüklüymüş, başka aramanıza gerek yok....hangi twrp sürümünü yüklemem gerekiyor android 7 için
Cihazınızda zaten TWRP yüklüymüş, başka aramanıza gerek yok....
RR Rom için yarın bakıp, link atarım
Buyurun Sayın Jacabo ....Cihazınızda zaten TWRP yüklüymüş, başka aramanıza gerek yok....
RR Rom için yarın bakıp, link atarım
Teşekkür ederim cevabınız için, telefonun bl kilidini açtım acaba nereden indirip nasıl yüklerim bu eu romunu?Çin romlarinin üzerinde oynama yapılıp gereksiz Çin uygulamaları kaldırılıp Google uygulamalari ve türkçe dil dahil birçok dil eklenip global romu olmayan cihazlara destek verilmesi diyebiliriz.
Teşekkür ederim cevabınız için, telefonun bl kilidini açtım acaba nereden indirip nasıl yüklerim bu eu romunu?
twrp recovery kurup xiaomi.eu romlarını kurabilirsiniz.Teşekkür ederim cevabınız için, telefonun bl kilidini açtım acaba nereden indirip nasıl yüklerim bu eu romunu?