Sohbet Xiaomi Düşmanı , iPhone Hayranı ShiftDelete

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Donanımhaber ve teknopat üstüne teknolojide tanımam iki adamım Mesut Çevik ve Recep Baltaş daha xioami adı sanı duyulmamışken duydum Mesut Çevikten inanılmaz tanıtım videoları çekiyordu eskiden.
Shiftdelete konusuna gelince bende çok sevmiyorum incelemeleri bana garip geliyor daha çok kahve havasında sohbet ediliyormuş gibi ciddiyet yok ama xioami 'yi yerden yere vurduklarını hiç görmedim. Markaya göre yorum yapma gibi bir durum yapmıyorlar bence.
Mesut Çevik'in o videolarını tekrar bir inceleyin isterseniz hocam. Fake romlu Mi4 için neler dediğini, romdan kaynaklı sorunlar için nasıl gömdüğünü hala hatırlıyorum ancak yaptığı hataya dair bir özür mesajı hiç hatırımda yok. Xiaomi'ye karşı bilinçli linç politikasının başlatıcısıdır Mesut Çevik dediğiniz adam. punch~~

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Shifdelete ve hakkı Alkan kadar görgüsüz bir kanal yoktur

iceworld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ender
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
9
Berkin Bozdoğan gitti sdn bitti benim için.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
Shifdelete ve hakkı Alkan kadar görgüsüz bir kanal yoktur

Aşırı görgüsüz ve itici bir herif.Bir Webtekno kanalının patronuna bakıyorum, birde Hakkı Alkan'a bakıyorum.Hakkı'dan patron matron olmaz.Tamamen ucube boş beleş, iPhone hariç hiç bir telefon markasının özelliklerini bilmeyen bir şahıs

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Mesut Çevik'in o videolarını tekrar bir inceleyin isterseniz hocam. Fake romlu Mi4 için neler dediğini, romdan kaynaklı sorunlar için nasıl gömdüğünü hala hatırlıyorum ancak yaptığı hataya dair bir özür mesajı hiç hatırımda yok. Xiaomi'ye karşı bilinçli linç politikasının başlatıcısıdır Mesut Çevik dediğiniz adam. punch~~
o kadar derin olarak hatırlamıyorum mi 4 incelemesini ama teknoloji anlamında çok ilgi ve bilgi sahibidir belki romdan kaynaklı öyle bir yorum yapmış olabilir.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hakkı Alkan ve Tolga Cem kapitalizm tanrısına biat etmiş kişiler (bana göre)
Bkz.
Hakkı Alkan'ın son zamanlar mevcut durumu ve hükümeti öven l,yerlere göklere sığdıramayan söylem ve davranışları.
Not.
Şahsi fikirlerimdir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
o kadar derin olarak hatırlamıyorum mi 4 incelemesini ama teknoloji anlamında çok ilgi ve bilgi sahibidir belki romdan kaynaklı öyle bir yorum yapmış olabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam siz de uzun bir süre Mi4 kullanmıştınız.

Şöyle link de bırakıp yorumumu yazayım...

Ya kullandığı romun fake olduğunu anlayamayacak kadar teknoloji cahili ki bu durumda oturduğu o koltuğu ve güzel yorumlarınızı hak etmediğini rahatça söyleyebiliriz...

Ya da söylediğiniz gibi çok ilgili, bilgi sahibi ve rom kaynaklı olduğunu anlıyor ki o zaman da bu videonun art niyetli olduğunu, karalama amaçlı çekildiğini ve olumlu yorumunuzun haksız olduğunu söyleyebiliriz.

Neyse ki internet unutmuyor da böylesine teknoloji doladırıcılarının foyası yıllar sonra dahi gösterilebiliyor.

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Paralı Şiftçiler de gelmişler hemen. Bu adamların nesini beğeniyorsunuz ? Sponsor olan firmayı översin de, sırf sponsor değil diye yerden yere vurmak nedir ? Gerçekten İnceleme yaptığını düşünüyorsan iş etiğine uyar mı bu yaptığın ? Bunları bile bile izleyip yalan yanlış bilgilerle yönlendirilmek neden hoşuna gider bir insanın ?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Yanlış hatırlamıyorsam siz de uzun bir süre Mi4 kullanmıştınız.

Şöyle link de bırakıp yorumumu yazayım...

Ya kullandığı romun fake olduğunu anlayamayacak kadar teknoloji cahili ki bu durumda oturduğu o koltuğu ve güzel yorumlarınızı hak etmediğini rahatça söyleyebiliriz...

Ya da söylediğiniz gibi çok ilgili, bilgi sahibi ve rom kaynaklı olduğunu anlıyor ki o zaman da bu videonun art niyetli olduğunu, karalama amaçlı çekildiğini ve olumlu yorumunuzun haksız olduğunu söyleyebiliriz.

Neyse ki internet unutmuyor da böylesine teknoloji doladırıcılarının foyası yıllar sonra dahi gösterilebiliyor.
Evet uzun süre Mi 4 kullandım ama mi4'ü çok sonralardan sahip olan bir insanım 2016'nın yazından sanırsam . Mesut çevik konusuna gelirsek sadece tek bir videodan bir insanı karalamak onun bilgisiz olduğunu söylemek doğru bir söylem değil kaldı ki ilgi sahibi derken çok meraklı biri ve araştırmacı olduğunu söylemek istedim. Aldığı telefonda fake rom olduğunu bilgisini araştırma gereksinimi o dönem hissetmemiş ve bilmiyor olması gayet doğal. O dönem dışarıdan hangi cihazda çin romu global rom eu rom rom sizin tabirinizle "fake rom" tabirleri vardı veya biliniyordu.Kısaca söylemek gerekirse ne bir insanı tek bir videodan yerin dibine sokmak ne de yücelten biriyimdir. Konuyu daha çok uzatmamak adına daha fazla söylemde bulunmayalım.
İyi günler dilerim

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
tam şaban bunlar ya mix 2 incelemerine baktım bu nedir ya ben böyle bişey duymadım hayatım boyunca tarafsızsınız arkadaş siz.

öyle selfimi çekilir tövde nedir telefonu ters çevirmekden acizler yahu

Üst Alt