Sohbet Xiaomi Düşmanı , iPhone Hayranı ShiftDelete

Çirkin kral

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Can
Cihazım
Mi Max 2
Konular
28
Adamlar para için yapıyorlar. Amaç fanboyluk olduğunu düşünmüyorum. Sponsor desteği almak veya baskı oluşturmak için yapılıyor olmasi etik olmasa da normal denebilir. Tabi bazı videolarda aşırıya kaçmışlar. İzlemezsiniz sorun olmayacak hadisedir. Ki reklamın iyisi kötüsü olmaz. O videolara onlarca hit kazandirarak adamlara para kazandırdınız. Ben şahsi olarakta webteknoyu ve technopat videolarını seviyorum.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Shiftdelete videosu izleyen mi var? :D O bütçeyle, o imkanlarla bu kadar kötü videolar nasıl çekilir anlamak zor... Hatta şu videoyu ne zaman görsem gülerim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

evorelismus hocam size de yakıştıramadım. HWP yazmışsınız. Teknoseyir tamam ama HWP kaçakçılardan bile para almadan tanıtım yapmaz. (video çekmez bile diyemiyorum) Facebooktaki Çin pazarı grubundaki kaçakçılardan bile inceleme çekeceğiz diye para almış adamlar. Evo'ya verdikleri parayı artırmazlarsa haklarında kötü açıklama yapacaklarını söyleyerek şantaj yaptıkları bile söyleniyor. punch~~

Hocam katiliyorum. HWP-deki Keremden baskasi yalan yani. Keremin yaninda olan bir kisi var konusurken eee iiii diyor. yemin billah videonun icine ediyor yani . sirf o yuzden ve videolar da bile karakterini belli eden biri oldugu icin onlari izlemiyorum

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3
Telefon incelemesi diyince Erdi Özüağ'dan gerisi hikaye bana göre.

Bu arada bir ara SDN'de moderatörlük yapmıştım. Hey gidi günler :D
Erdi bey donanım haberdeki değil mi, haklısınız o da çok iyi unutmuşum

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
evorelismus Evet çocuk temiz ve fena değil ama o uzun saçlı Ersin olduğu sürece HWP izlenmez, destek olunmaz. Keşke enginar farklı bir yerde çalışsa...

Frohell bir ara twitter'da ağıza alınmayacak küfürlerine de denk gelmiştim... Adam cidden terbiyesiz.

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Ben bu sektörde Donanımhaberi tek geçerim. Hem Erdi Özüağ hem Mesut Çevik hem bilgililer hem de incelemeleri izlemekten keyif alıyorum. Hatta Erdi Özüağ benim idolümdür. Bir cihazın kamera performansını merak ediyorsam da Tekno Seyir incelemesine girip Murat Gamsızın yorumlarını izlerim. SDN Konusuna gelince yıllardır her yerde söylüyorum pek ciddiye aldığım bir site değil. Sadece Hakkı Alkan'ı bireysel olarak takip ediyorum. Gezi vlogları falan hoş zaman geçirmemi sağlıyor :)

hasan35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiomi mi6
Konular
1
Shift delete sitesi oldukça şeffaf bir çok tel.artisiyla eksisiyle inceliyorlar incelediklerinide cekisle hediye ediyorlar hediye ettiklerinin içinde Xiaomi de var ben gayet beğenyir ve takip ediyorum

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
ShiftDelete kanalını izliyorum ve beğeniyorum. Mi6 almamda onların videoları etkili olmuştur.
Biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Xiaomi yi özellikle kötüleme yaptıkları kanısına hiç kapılmadım.
Mutlaka sponsorlarına ağırlık veriyorlardır, bunu da doğal karşılamak lazım.
Genelde inceleme videolarının tarafsız olduğu kanısındayım.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Her ne kadar Erdi Reis Evo tanıtımında taraflı durmuş olsa da hala tek geçerim. Mesut Çevik için aynı şeyleri söylemek zor ama... Hakkı Alkan'la beraber teknoloji dünyasında en sevilmeyen adam yarışmasında başa oynar. Aslında hiç tartışmasız saçını sevdiğim HWP Ersin en sevilmeyen adam ama onu kimse adam yerine koyup da sallamıyor :D

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
Çektikleri videoları genellikle farklı cep telefonları veya kamera ile çekiyorlar görüntü kalitesini test etmek için. Ancak her videoda farklı farklı markaları sürekli övüyor diğerlerini gömüyorlar.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
ShiftDelete kanalını izliyorum ve beğeniyorum. Mi6 almamda onların videoları etkili olmuştur.
Biraz haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Xiaomi yi özellikle kötüleme yaptıkları kanısına hiç kapılmadım.
Mutlaka sponsorlarına ağırlık veriyorlardır, bunu da doğal karşılamak lazım.
Genelde inceleme videolarının tarafsız olduğu kanısındayım.

Vallaha Mi 8 İnceleme videosunu izlemek cidden sabır işi.Yok bunun kutusu kötü , kulaklık çıkmıyor diye en az 10 defa söylendi. 1 defa söylersin eyvallahta sürekli bir yerden övdükçe kutuya , kulaklığa sallayıp duruyor.mAbi iPhoNe dAha iYi falan filan tam fanboyun teki.Birde aşırı ukala bir kişilik.Komik falan olduğunu sanıyor orası ayrı bir rezillik :DDD

Üst Alt