Sohbet Xiaomi Düşmanı , iPhone Hayranı ShiftDelete

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Vallaha Mi 8 İnceleme videosunu izlemek cidden sabır işi.Yok bunun kutusu kötü , kulaklık çıkmıyor diye en az 10 defa söylendi. 1 defa söylersin eyvallahta sürekli bir yerden övdükçe kutuya , kulaklığa sallayıp duruyor.mAbi iPhoNe dAha iYi falan filan tam fanboyun teki.Birde aşırı ukala bir kişilik.Komik falan olduğunu sanıyor orası ayrı bir rezillik :DDD

birde çinden kaçak getiriyor çin versiyonunu sonra diyor ki bu çinçe :D açabildiğine şükret :D

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
birde çinden kaçak getiriyor çin versiyonunu sonra diyor ki bu çinçe :D açabildiğine şükret :D

Vallaha şunlardaki finansal kaynak bende olsa daha iyi telefon sunarım.Bu konudan eminim hemde %10000000 daha

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Sponsorluk alabilirsin ama yandaş olamazsın. Operatörden paketlerin reklamını yapabilirsin ama her yerde çok süper çekiyor diye insanları kandıramazsın. Bunun adı yalancılıktır düzenbazlıktır. İnceleme yapacak kişiler karşı tarafa açık olarak vermeli bilgisini. Bir ara çok takip ettiğim bir sayfaydı ancak sonradan işin teknolojiden farklı yerlere gittiğini samimiyetini kaybettiğini gördüm (Tolga da soğumama sebeptir) sevimsiz ve ben biliyorum havaları videolarını açmama sebebimdir. Teknoseyir favorimdir çok güzel yorumlarlar, adam gibi oturup incelerler yarım saat. Eğer yarım saatim yoksa Webteknodan hızlı bir şekilde inceleme videosunu da izleyebilirim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hwp Ersin denince bir durmak lazım. Küfürbaz, saygısız, insan vasıfları taşımayan birini izlemem ben.
Videolarından birinde yorumlarda denk gelmiştim. Bir arkadaş küfürbaz olduğunu yazınca "yalancıyı dilenci" şeklinde kendine yakışır bir cevap vermişti. O arkadaş ta ben de küfürlü bazı mesajlarını link olarak attık ama onlar +18 değilmiş. Açıkça yazamıyorum, terbiyem el vermiyor ama anlarsınız. "Dalya...k " onun için küfür değilse herkes ona karşı bu kelimeyi kullanabilir demekki.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Hwp Ersin denince bir durmak lazım. Küfürbaz, saygısız, insan vasıfları taşımayan birini izlemem ben.
Videolarından birinde yorumlarda denk gelmiştim. Bir arkadaş küfürbaz olduğunu yazınca "yalancıyı dilenci" şeklinde kendine yakışır bir cevap vermişti. O arkadaş ta ben de küfürlü bazı mesajlarını link olarak attık ama onlar +18 değilmiş. Açıkça yazamıyorum, terbiyem el vermiyor ama anlarsınız. "Dalya...k " onun için küfür değilse herkes ona karşı bu kelimeyi kullanabilir demekki.
HWP'te Kerem harici hiç birini beğenmiyorum.O gözlüklü çocukta Webtekno'dan ayrılma.Aydoğan mıydı Ayberk miydi neydi adı tam hatırlayamadım.

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
HardWare Plus ADAMDIR!!!

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Bu konuda bir çok forumda çok yazdım
Mesela yeni bir telefon çıkaracak beya çıkmış başlık . Devrim gibi Super bir telefon harika özelik muhteşem tasarım Bomba özelik Gibi
Ve Eğer para almışlarsa aynı telefonu çıktı resmi sızdı kıçı göründü benzer günde 2 haber yapıyorlar
Mesela gazetelere Bakın Watsapp için yazdıkları yaklaşık 2 senedir her yeni eklemeye bomba özelik eklendi işte beklenen harika özelik gibi oysa Watsapp gibi 10 larca APP var ama olar haber bile yapılmıyor

Reklam ve para bir kısım resmen parala yapıyor reklamı habermiş gibi sunuyor ama XİAOMİ reklam vermez çünkü %5 karla çalışan bir firma bu kar bana yeter diyor

Huawei İphone samsung LG gibiler hep karşımızda yanımızda haberde V.S ve fiyatları xiaomiye göre %50 daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç unutmam Huavei mate 10 pro çıkmadan ve çıkana kadar bu teknoloji siteleri ne kadar aldılar bilmem ama bu telefonu yere göğe sığdıramadılar
Nerdeyse telefon bin uç diyeceklerdi utanmazlar para adamı bozuyor işte

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Bu konuda bir çok forumda çok yazdım
Mesela yeni bir telefon çıkaracak beya çıkmış başlık . Devrim gibi Super bir telefon harika özelik muhteşem tasarım Bomba özelik Gibi
Ve Eğer para almışlarsa aynı telefonu çıktı resmi sızdı kıçı göründü benzer günde 2 haber yapıyorlar
Mesela gazetelere Bakın Watsapp için yazdıkları yaklaşık 2 senedir her yeni eklemeye bomba özelik eklendi işte beklenen harika özelik gibi oysa Watsapp gibi 10 larca APP var ama olar haber bile yapılmıyor

Reklam ve para bir kısım resmen parala yapıyor reklamı habermiş gibi sunuyor ama XİAOMİ reklam vermez çünkü %5 karla çalışan bir firma bu kar bana yeter diyor

Huawei İphone samsung LG gibiler hep karşımızda yanımızda haberde V.S ve fiyatları xiaomiye göre %50 daha fazla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç unutmam Huavei mate 10 pro çıkmadan ve çıkana kadar bu teknoloji siteleri ne kadar aldılar bilmem ama bu telefonu yere göğe sığdıramadılar
Nerdeyse telefon bin uç diyeceklerdi utanmazlar para adamı bozuyor işte

5000 TL'lik Oppo'yu yere göğe sığdıramadı beyfendiler.Neden? Çünkü paralı reklam aldılar o yüzden :) Snapdragon 660 işlemcili bir telefona kimse 5000 TL vermez.Kamerası istediği kadar iyi olsun.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Donanımhaber ve teknopat üstüne teknolojide tanımam iki adamım Mesut Çevik ve Recep Baltaş daha xioami adı sanı duyulmamışken duydum Mesut Çevikten inanılmaz tanıtım videoları çekiyordu eskiden.
Shiftdelete konusuna gelince bende çok sevmiyorum incelemeleri bana garip geliyor daha çok kahve havasında sohbet ediliyormuş gibi ciddiyet yok ama xioami 'yi yerden yere vurduklarını hiç görmedim. Markaya göre yorum yapma gibi bir durum yapmıyorlar bence.

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Donanımhaber ve teknopat üstüne teknolojide tanımam iki adamım Mesut Çevik ve Recep Baltaş daha xioami adı sanı duyulmamışken duydum Mesut Çevikten inanılmaz tanıtım videoları çekiyordu eskiden.
Shiftdelete konusuna gelince bende çok sevmiyorum incelemeleri bana garip geliyor daha çok kahve havasında sohbet ediliyormuş gibi ciddiyet yok ama xioami 'yi yerden yere vurduklarını hiç görmedim. Markaya göre yorum yapma gibi bir durum yapmıyorlar bence.

Erdi Özüağ'ın hakkını yemeyelim hocam :)

Üst Alt