Sohbet Xiaomi Düşmanı , iPhone Hayranı ShiftDelete

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
Şu videoları 5 dakika izleyen bordo berelidir.Bu kadar Xiaomi karşıtı bir teknoloji kanalı daha görülmedi.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

skon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
JCK
Cihazım
Mi MIX 2S
Konular
1
ShiftDelete.Net maalesef içinde bulundukları sektörde en amatörce içerik üreten grup diyebilirim. Yaptıkları incelemelerde gereğinden fazla bir ürünü yeriyorlarsa bilki o marka ya test cihazı yollamamıştır ya da sponsor olmamıştır. Amatör olarak YouTube'da cihaz incelemesi yapan kişiler daha profesyonel içerik çıkartıyor bunlardan. Gidipte her inceledikleri ürünü övsünler, göklere çıkarsınlar demiyorum fakat ürünün hakkı neyse onu incelemelerinde yansıtsınlar ve en azından ürünü araştıran tüketici kafasında doğru kararlar verebilsin.

Örnek olarak şu videoyu gösterebilirim:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Instagram'da Admin
Konular
77
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ShiftDelete.Net maalesef içinde bulundukları sektörde en amatörce içerik üreten grup diyebilirim. Yaptıkları incelemelerde gereğinden fazla bir ürünü yeriyorlarsa bilki o marka ya test cihazı yollamamıştır ya da sponsor olmamıştır. Amatör olarak YouTube'da cihaz incelemesi yapan kişiler daha profesyonel içerik çıkartıyor bunlardan. Gidipte her inceledikleri ürünü övsünler, göklere çıkarsınlar demiyorum fakat ürünün hakkı neyse onu incelemelerinde yansıtsınlar ve en azından ürünü araştıran tüketici kafasında doğru kararlar verebilsin.

Örnek olarak şu videoyu gösterebilirim:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ShiftDelete'nin maddi kaynaklarını şu çocuğa ver piyasayı parçalar yemin ederim.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Sdn boş maalesef daha çok donanım haber ve technopat tavsiye ederim. Hele bir şeyin technopatta incelemesi varsa sadece onu izle. Ortalama 1 saat inceleme videosunda a'dan z'ye herşeyine bakıyorlar.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Shiftdelete videosu izleyen mi var? :D O bütçeyle, o imkanlarla bu kadar kötü videolar nasıl çekilir anlamak zor... Hatta şu videoyu ne zaman görsem gülerim.

evorelismus hocam size de yakıştıramadım. HWP yazmışsınız. Teknoseyir tamam ama HWP kaçakçılardan bile para almadan tanıtım yapmaz. (video çekmez bile diyemiyorum) Facebooktaki Çin pazarı grubundaki kaçakçılardan bile inceleme çekeceğiz diye para almış adamlar. Evo'ya verdikleri parayı artırmazlarsa haklarında kötü açıklama yapacaklarını söyleyerek şantaj yaptıkları bile söyleniyor. punch~~

Kadima

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
11
Telefon incelemesi diyince Erdi Özüağ'dan gerisi hikaye bana göre.

Bu arada bir ara SDN'de moderatörlük yapmıştım. Hey gidi günler :D

Ynsgltkn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 8
Konular
6
Shiftdelete videosu izleyen mi var? :D O bütçeyle, o imkanlarla bu kadar kötü videolar nasıl çekilir anlamak zor... Hatta şu videoyu ne zaman görsem gülerim.

evorelismus hocam size de yakıştıramadım. HWP yazmışsınız. Teknoseyir tamam ama HWP kaçakçılardan bile para almadan tanıtım yapmaz. (video çekmez bile diyemiyorum) Facebooktaki Çin pazarı grubundaki kaçakçılardan bile inceleme çekeceğiz diye para almış adamlar. Evo'ya verdikleri parayı artırmazlarsa haklarında kötü açıklama yapacaklarını söyleyerek şantaj yaptıkları bile söyleniyor. punch~~

Hakikaten komikmiş :)

evorelismus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
evren
Cihazım
mi 8
Konular
3

evorelismus hocam size de yakıştıramadım. HWP yazmışsınız. Teknoseyir tamam ama HWP kaçakçılardan bile para almadan tanıtım yapmaz. (video çekmez bile diyemiyorum) Facebooktaki Çin pazarı grubundaki kaçakçılardan bile inceleme çekeceğiz diye para almış adamlar. Evo'ya verdikleri parayı artırmazlarsa haklarında kötü açıklama yapacaklarını söyleyerek şantaj yaptıkları bile söyleniyor. punch~~[/QUOTE

Ya onun editörünü ben de beğenmiyorum haklısınız şimdi düşününce, orada enginar var o çocuğun incelemelerini seviyorum, efendi, tarafsız

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
SDN-i eskiden cok izlerdim. Ve soylemem gerekir ki eskiden iyidiler. Yani 3-4 yil onceleri felan.Sonra ortaya oyle incelemeler felan cikti ki artik bunlar baya amator kaldilar. Simdi hic izlemiyorum. Sponsor agirlikli ve asiri abartilmis videolar cekiyorlar. Hakki Alkanin her videoda 10 000 verdik 15000 verdik gorgusuzluyu de cok kaba yani. Simdi incelemeleri ingilis sitelerden izliyorum GSM arena mesela iyi is yapiyor. Biz turklerde ise en iyisi bana gore Donanimhaber ve technopat. Ha bazi kucuk kanallar var ki onlar da iyi inceleme yapiyor. Alp gursoy mesela,yukarida sari oglan var o da iyi isler yapiyor. Hakki Alkana sitelerindeki sponsorlu haberlerde yazilan yorumlari neden sildiklerini sormustum silmiyoruz diyib yorumumu silmislerdi :D ki hakketen kufurlu yorumlar falan diyildi yani her kes adam akilli yorum yapmisti silmislerdi. Amma soyle bir sey varki su an teknologi siteleri arasinda en cok para kazanan ve sirketler tarafindan sponsor olunan diger ulkelere gonderilen taninan site bu Shiftdelete. Tabii buna sebeb yaptiklari PR. ve bu sebebden gelen izleyici sayi.

Üst Alt