Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Bibergolge

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Cihaz Türkiye dışında sinyal alsa bile IMEI Türkiye'de klona düşer mi? Meraktan soruyorum :)
Cihaz yurtdışıda olsa bile eger bir wifi ile vowifi teknolojisiyle Türkiye'deki sebekeye bağlanmışsa tıpkı Türkiye'de kullanmış gibi olursun ona dikkat etmek gerek

shaq1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Ön siparişle alımda çok güzel promosyonlar vardı diye kayıt olmamasına rağmen Poco F8 Pro aldım. Cihaz Avrupa EEA Firmware (WPKEUXM)'e sahip. Telefonu daha kullanmaya başlamadım. İleride server kayıt açılırsa veya yazılımla repair yöntemi bulunursa bootloader'ın açık veya kapalı olması fark eder mi? Cihazı kullanmaya başlamadan bootloader'ı açayım mı sizce H.kadioglu hocam?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Ön siparişle alımda çok güzel promosyonlar vardı diye kayıt olmamasına rağmen Poco F8 Pro aldım. Cihaz Avrupa EEA Firmware (WPKEUXM)'e sahip. Telefonu daha kullanmaya başlamadım. İleride server kayıt açılırsa veya yazılımla repair yöntemi bulunursa bootloader'ın açık veya kapalı olması fark eder mi? Cihazı kullanmaya başlamadan bootloader'ı açayım mı sizce H.kadioglu hocam?
açın

sasasor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
0
Merhaba. Xiaomi 15T Pro için server kayıtta ileride sorun yaşamamak adına IMEI'leri kendim vermek istiyorum. Fakat Xiaomi marka bir cihaza ait değil IMEI'ler. Farklı markaların IMEI'leri de olur mu?
IMEI şu rakamlarla başlamalı/bitmeli gibi bir durum var mı?

Teşekkür ederim.

switch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atay
Cihazım
Rm 10s
Konular
1
Merhaba. Xiaomi 15T Pro için server kayıtta ileride sorun yaşamamak adına IMEI'leri kendim vermek istiyorum. Fakat Xiaomi marka bir cihaza ait değil IMEI'ler. Farklı markaların IMEI'leri de olur mu?
IMEI şu rakamlarla başlamalı/bitmeli gibi bir durum var mı?

Teşekkür ederim.
MTK işlemciler için cpid kayıtta xiaomi imei şartı var

jrCaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
POCO F7 5G
Konular
0
Merhaba iyi çalışmalar elimde Yurtdışı Poco F7 5g var işlemcisi Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 cihaz çift sim sim 1 aktif kullanımda sim 2ye hat takılmadı bu cihaza server kayıt yapılabiliyor mu? Yapılabiliyorsa yapabilecek birilerine nasıl ulaşırım? Yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Merhaba iyi çalışmalar elimde Yurtdışı Poco F7 5g var işlemcisi Qualcomm Snapdragon 8s Gen 4 cihaz çift sim sim 1 aktif kullanımda sim 2ye hat takılmadı bu cihaza server kayıt yapılabiliyor mu? Yapılabiliyorsa yapabilecek birilerine nasıl ulaşırım? Yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim.
qualcomm işlemcili cihazlar için server kapalı.

Üst Alt