Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

harun3223

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi8
Konular
2
merhabalar ben xiaomi 15t pro almayı düşünüyorum imei, server muhabbetlerinden hiç anlamıyorum server şuan kapalı mı? açıksa kapanma ihtimali hep oluyor mu kafamız tamamen rahat diyebileceğimiz bir durum yok mu

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
merhabalar ben xiaomi 15t pro almayı düşünüyorum imei, server muhabbetlerinden hiç anlamıyorum server şuan kapalı mı? açıksa kapanma ihtimali hep oluyor mu kafamız tamamen rahat diyebileceğimiz bir durum yok mu
15t pro server açık

harun3223

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi8
Konular
2
kapanmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla ne kadar iyi bir yere yaptırsakta?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
kapanmayacağının garantisi yok anladığım kadarıyla ne kadar iyi bir yere yaptırsakta?
Siz olayı biraz yanlış anlamışsınız. Biraz daha araştırın. Web sitesi sunucusu gibi düşünmeyin bu işi.

harun3223

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi8
Konular
2
hocam şurayı anlayamadım bir kere server kaydı yaptırılan telefon artık kapanmaz mı serverların açık veya kapalı olması yeni telefonun yapılıp yapılamayacağını mı belirler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
hocam şurayı anlayamadım bir kere server kaydı yaptırılan telefon artık kapanmaz mı serverların açık veya kapalı olması yeni telefonun yapılıp yapılamayacağını mı belirler
Tabiki değil. Bu şekilde olsa geçmişte server kayıt yöntemi ile imei atılan qualcomm işlemcili cihazların şuanda şebekeyi kaybetmesi lazım. Server kayıt imei atmak için kullanılan yöntem. Atıldı bitti bu kadar. Sonrasında kapanırsa yeni cihazlar yapılamaz. Eskilerede bir şey olmaz.
Mümkünse faturalı kendi eski cihaz imeilerinizi verirsiniz, btk yakalarsa resmi prosedür ne ise onu uygular klon eşleştirme yaparsınız. Sıradan size ait olmayan imei atılır ve yakalanırsa işte burada server kapanırsa yeniden sizde imei attıramazsınız.

harun3223

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi8
Konular
2
Tabiki değil. Bu şekilde olsa geçmişte server kayıt yöntemi ile imei atılan qualcomm işlemcili cihazların şuanda şebekeyi kaybetmesi lazım. Server kayıt imei atmak için kullanılan yöntem. Atıldı bitti bu kadar. Sonrasında kapanırsa yeni cihazlar yapılamaz. Eskilerede bir şey olmaz.
Mümkünse faturalı kendi eski cihaz imeilerinizi verirsiniz, btk yakalarsa resmi prosedür ne ise onu uygular klon eşleştirme yaparsınız. Sıradan size ait olmayan imei atılır ve yakalanırsa işte burada server kapanırsa yeniden sizde imei attıramazsınız.
bize ait cihazın aynı marka olması önemli mi herhangi bir çalışan tuşlu telefon imeisi de olur mu

HVunnexH

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
Mi8
Konular
10
inşallah acılır bakalım da olay benim şans olunca pek ınancım kalmıyor acılcagına dağir :/

Üst Alt