Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Bibergolge

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Cihaz Türkiye dışında sinyal alsa bile IMEI Türkiye'de klona düşer mi? Meraktan soruyorum :)
Cihaz yurtdışıda olsa bile eger bir wifi ile vowifi teknolojisiyle Türkiye'deki sebekeye bağlanmışsa tıpkı Türkiye'de kullanmış gibi olursun ona dikkat etmek gerek

shaq1907

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
shaq1907
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
0
Ön siparişle alımda çok güzel promosyonlar vardı diye kayıt olmamasına rağmen Poco F8 Pro aldım. Cihaz Avrupa EEA Firmware (WPKEUXM)'e sahip. Telefonu daha kullanmaya başlamadım. İleride server kayıt açılırsa veya yazılımla repair yöntemi bulunursa bootloader'ın açık veya kapalı olması fark eder mi? Cihazı kullanmaya başlamadan bootloader'ı açayım mı sizce H.kadioglu hocam?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Ön siparişle alımda çok güzel promosyonlar vardı diye kayıt olmamasına rağmen Poco F8 Pro aldım. Cihaz Avrupa EEA Firmware (WPKEUXM)'e sahip. Telefonu daha kullanmaya başlamadım. İleride server kayıt açılırsa veya yazılımla repair yöntemi bulunursa bootloader'ın açık veya kapalı olması fark eder mi? Cihazı kullanmaya başlamadan bootloader'ı açayım mı sizce H.kadioglu hocam?
açın

Üst Alt