OrangeFox kurmayı dene bir de.burdakilerin hepsini yaptım defalarca ama twrp yükleyemedim
Şimdi Telefon döngüye girdi ggMerhaba telefonum mi 8,
Twrp yi yüklüyorum 9.1.14 ü de yüklüyorum sonrasında Disable_Dm-Verity_FEC_v1.1.zip yüklüyorum fakat twrp ye geçiyor açılmıyor telefon neden acaba ?
Hocam kernelsu kurmadan önce farklı root uygulaması varmıydı magisk vb. varsa kaldırdınızmı? Kernelsu kurulumunda bootloop olmaması lazım.merhaba cihazım k60 kernelsu kurayım derken cihaz yeniden açılıp kapanmaya basladı twrp yede grmyor yenıden twrp kuraym dedım fakat kuruyor gosteryor fakat cihazıda tepki yok tek tuşka kurulum yaptım twrp onda kurdu cihaz yenıden basladı fakat tekrar fasboot moduna gecyor yarrdımcı olurmusunuz
Magisk kuruluyduHocam kernelsu kurmadan önce farklı root uygulaması varmıydı magisk vb. varsa kaldırdınızmı? Kernelsu kurulumunda bootloop olmaması lazım.
TWRP üzerinden magisk uninstall flaşlayın sonra telefonu açın hocam açılacaktır açılmazsa kullandığınız romu cihazın üstüne resetsiz flaşlayın.Magisk kuruluydu
Twrp açılıyor ise mevcut romu wipe yapmadan kurun ya da Boot.img ve dtbo.img dosyalarını yükleyin.merhaba cihazım k60 kernelsu kurayım derken cihaz yeniden açılıp kapanmaya basladı twrp yede grmyor yenıden twrp kuraym dedım fakat kuruyor gosteryor fakat cihazıda tepki yok tek tuşka kurulum yaptım twrp onda kurdu cihaz yenıden basladı fakat tekrar fasboot moduna gecyor yarrdımcı olurmusunuz