sabır küpü olduk resmen
düzelmezse zaten iade edecez.Bunu demelerine gerek yok kiTutturmuşlar bir " iade edebilirsiniz " diye bir türkü.. Dinleyip duruyoruz bakalım
Aynen bu hafta da bitti değerli Şayomi severler..düzelmezse zaten iade edecez.Bunu demelerine gerek yok ki
haftaya umudum var amaAynen bu hafta da bitti değerli Şayomi severler..
Adana'da yuzyuze gorup alabilecegim bir yer buldum.. Cok da fiyat farki yok.. İade edip parami alip oradan alacağim sanirim.. Zevk heves birakmadilar insanda25. gun de bitti imei kayit olmadi onumuzdeki 3 ay icinde kayit olur ins neyse telefon cok guzel bu guzel telefonun zevkini cikarmaya bakalim
imeisi kayıtlı mı hocam kontrol edin.Adana'da yuzyuze gorup alabilecegim bir yer buldum.. Cok da fiyat farki yok.. İade edip parami alip oradan alacağim sanirim.. Zevk heves birakmadilar insanda
Telefonu kullanmanıza mani birşey mi var? Cepport telefonu kullanabilirsiniz, böyle de iade alırız demedi mi? 4 ay telefonu kullanmanız için size bir fırsat işte. Öyle yada böyle kayıt yapılacak, yapılmazsa da iade edebileceksiniz. Bundan daha iyi bir müşteri memnuniyeti mi olur? Tamam ortada bir sorun var ama onların elinden gelen birşey de yok. Beklemekten başka yapacak birşey yok.Sakin ol dostum.. Burada hepimiz mağduruz.. Bazı arkadaşlar olaya farklı pencereden bakıp mağduriyetimizi anlamamaya çalışıyor galiba.. Paramızla rezil oluyoruz.. Keyif sürecek durumda değiliz..
ben hergun cihazim bugün kayıt olacak mı diye dusunemem.evet ortadaki sorun btk kaynaklı ama cihazlar kayıt ettirilmeden piyasaya sürülmesi en büyük hata değil mı ?Telefonu kullanmanıza mani birşey mi var? Cepport telefonu kullanabilirsiniz, böyle de iade alırız demedi mi? 4 ay telefonu kullanmanız için size bir fırsat işte. Öyle yada böyle kayıt yapılacak, yapılmazsa da iade edebileceksiniz. Bundan daha iyi bir müşteri memnuniyeti mi olur? Tamam ortada bir sorun var ama onların elinden gelen birşey de yok. Beklemekten başka yapacak birşey yok.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk