Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
sabır küpü olduk resmen :)

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13

Omeryilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5 prime
Konular
4
25. gun de bitti imei kayit olmadi onumuzdeki 3 ay icinde kayit olur ins neyse telefon cok guzel bu guzel telefonun zevkini cikarmaya bakalim :)

trky01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Türkay
Cihazım
Mi5 prime
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
0
25. gun de bitti imei kayit olmadi onumuzdeki 3 ay icinde kayit olur ins neyse telefon cok guzel bu guzel telefonun zevkini cikarmaya bakalim :)
Adana'da yuzyuze gorup alabilecegim bir yer buldum.. Cok da fiyat farki yok.. İade edip parami alip oradan alacağim sanirim.. Zevk heves birakmadilar insanda

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Adana'da yuzyuze gorup alabilecegim bir yer buldum.. Cok da fiyat farki yok.. İade edip parami alip oradan alacağim sanirim.. Zevk heves birakmadilar insanda
imeisi kayıtlı mı hocam kontrol edin.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sakin ol dostum.. Burada hepimiz mağduruz.. Bazı arkadaşlar olaya farklı pencereden bakıp mağduriyetimizi anlamamaya çalışıyor galiba.. Paramızla rezil oluyoruz.. Keyif sürecek durumda değiliz..
Telefonu kullanmanıza mani birşey mi var? Cepport telefonu kullanabilirsiniz, böyle de iade alırız demedi mi? 4 ay telefonu kullanmanız için size bir fırsat işte. Öyle yada böyle kayıt yapılacak, yapılmazsa da iade edebileceksiniz. Bundan daha iyi bir müşteri memnuniyeti mi olur? Tamam ortada bir sorun var ama onların elinden gelen birşey de yok. Beklemekten başka yapacak birşey yok.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
Telefonu kullanmanıza mani birşey mi var? Cepport telefonu kullanabilirsiniz, böyle de iade alırız demedi mi? 4 ay telefonu kullanmanız için size bir fırsat işte. Öyle yada böyle kayıt yapılacak, yapılmazsa da iade edebileceksiniz. Bundan daha iyi bir müşteri memnuniyeti mi olur? Tamam ortada bir sorun var ama onların elinden gelen birşey de yok. Beklemekten başka yapacak birşey yok.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
ben hergun cihazim bugün kayıt olacak mı diye dusunemem.evet ortadaki sorun btk kaynaklı ama cihazlar kayıt ettirilmeden piyasaya sürülmesi en büyük hata değil mı ?

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt