Face ID nin romun alt yapısıyla bir alakası yok bildiğim kadarıyla, ayrı bir mod ile yapılıyor....(yanlış biliyor da olabilirim)xiaomi eu, miuipro, vs vs tüm custom romlar yakında global altyapısına dönmeye başlar, gitti bizim face id
Face ID nin romun alt yapısıyla bir alakası yok bildiğim kadarıyla, ayrı bir mod ile yapılıyor....(yanlış biliyor da olabilirim)
ben mesela şu an Greeshan ın Global beta altyapılı romunu kullanıyorum ve Face ID var vede gayet mükemmel çalışıyor
merhaba hocam. Redmi note 5 miui 10 guncellemesi geldi.önceden magisk ile rootlamışdım. Magisk-i sildim. Güncelledim. Şimdi twrp yüklemeye calıştım. Ancak mi.com ekranında kalıyor. Twrp açmıyor. Sebebi nedir bilen var mı. Çözümü nedirRollback olayı çözümlendi hocam korkmaniza gerek yok. Ayrıca yine Redmi Note 5 konusunda paylaştım Rollback olmadan nasıl Rom yuklenecegini. Bakarsınız bı ara
MI 5 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BL açık. fastboot-a da giriyor. sadece twrpye girmiyorBl açıksa yeni güncellemeyi yüklediğiniz de tekrar kilitlenmiş oolabilir.Bu konuda uzman biri yardımcı olacaktir. Fastboota giriyor mu telefon ses kısma + güç tuşuna basarak
MI 5 Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adb fastbootla twrp yüklerken böyle bir şey geliyor.Bl açıksa yeni güncellemeyi yüklediğiniz de tekrar kilitlenmiş oolabilir.Bu konuda uzman biri yardımcı olacaktir. Fastboota giriyor mu telefon ses kısma + güç tuşuna basarak
MI 5 Prime cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi