Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Mi8'ler için konuşuyorum hali hazırda telefonu satın alanların çoğu china romdan globale geçiş yaptı ve bu şekilde kullanılıyor. Şimdi bunların akıbeti ne olacak güncelleme alamayacaklar mı? Yada sadece önermiyoruz gibisinden bir bildirimi bu. Detaylandırmaları lazım.
Altındaki yorumlarda çarşı pazar karışmış. Onlarca kişi bu kullandıklarının son Xioami telefon olacağını söylüyor. Ve çok sert ifadelerle bunu dile getirmişler. Hazır 3600 e müşteri varken telefona Op6 mı alsam ne yapsam bilemedim.
Bu aslında geç yapılmış bi açıklama. Burada anlatılan olay RITZY veya Sahibindenden alınma çin telefonlarının BL kilidi açılarak Global yüklenmiş mi8'lerin neden Flash and Lock seçiliyken brick olduğunun cevabı.
O zaman emin olmamakla birlikte buradan şu kanıya varılır, Global bir mi8'in istediğimiz zaman BL kilidi açıp kapatabiliriz Global rom yüklediğimiz sürece.
Mi8'ler için konuşuyorum hali hazırda telefonu satın alanların çoğu china romdan globale geçiş yaptı ve bu şekilde kullanılıyor. Şimdi bunların akıbeti ne olacak güncelleme alamayacaklar mı? Yada sadece önermiyoruz gibisinden bir bildirimi bu. Detaylandırmaları lazım.
Akıbeti Şu: Tamamen mantık yürüterek konuşuyorum. BL kilidini hiçbir zaman kapatamayacaksın. Bu şekile güncelleme almaya ve telefonu normal şekilde kullanmaya devam edebileceksin.
Bir marka göz göre göre nasıl kendisinin baltalar canlı örneğidir Xiaomi.
Tamamen huwaie ve samsung'un yolundan gidiyor kısıtlama konusunda
Bırak kardeşim insanlar neyi yüklerse yüklesin, Bundan önce sorun olmuyordu da şimdi mi sorun olmaya başladı ?
Benimde Xiaomi redmi Note5 son kullanacagım Xiaomi olacak bu gidişle.
Dün bir arkadaş mesaj attı bootloader kilidini açmak için 1 ay süre mi ne veriyorlarmış artık. EE buda tuz biberi olur.
şimdi ben max3 kullanıyorum xiaomi.eu romdayım global yüklü değil sıkıntı yaşar mıyım?
note5AI var 3 tane çin ama global rom yüklü onlara ne olacak güncelleme yüklediğimiz zaman elimizde mi patlıcak adamlara ben aldırdım telefonlarını ona göre hareket edelim rom değişikliğine gitsek kurtarabilir miyiz?
hocam o zaman bu yurt dışından cihaz alıp burda satanlarında mı cihazlarına global rom yüklenemeyecek ? hepside çin cihazı olarak geliyor zaten burda global rom yükleyip satmıyorlar mı ? o zaman getirdikleri cihaza artık global rom kurulamayacak mı ? o bildiri xiaomi resmi bildirisi mi ?