Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomi cihazlarda Anti Rollback kontrolü nasıl yapılır
Aynı şekilde benim cihazımda note 7 ve anti:4 şuan . Bir çok kez stock rom ve custom rom kurdum . Edl moddan da çok rom kurmuşluğum oldu ve hiç sorun yaşamadım bende. Şuan merak ettiğim android 10 gelince nasıl olacak acaba durum
Aynı şekilde benim cihazımda note 7 ve anti:4 şuan . Bir çok kez stock rom ve custom rom kurdum . Edl moddan da çok rom kurmuşluğum oldu ve hiç sorun yaşamadım bende. Şuan merak ettiğim android 10 gelince nasıl olacak acaba durum
Rollback kelimesi geri alma, yazılım düşürme anlamına gelir.
Anti-Rollback, söz konusu yazılım düşürme işlemine getirilen bir kilit, bir güvenlik önlemi.
Detaylar şurada:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şimdi sizler böyle bir kilidin olmadığını veya çalışmadığını iddia ediyorsunuz. (Dolaylı bir şekilde.)
Bu ciddi bir iddia. Siz gerçekten "yazılım düşürme" işlemi yaptınız mı? ROM değiştirmeyi kastetmiyorum. Yazılım düşürme yaptınız mı arkadaşlar?
Lütfen bizleri aydınlatınız. Yoksa beyanınızı yanlış anlayıp telefonunu "brick" edenler olabilir. Vebal almayınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anti-Rollback değeri "4" çıkanlar, "Custom ROM" yani üçüncü kişilerce hazırlanan ROM'ları yüklerken herhangi bir sorunla karşılaşmazlar. Lakin eski bir orijinal yazılım yüklemeye kalkarlarsa telefon brick (tuğla) olur.
Kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yanlış bilgiyse lütfen düzeltin arkadaşlar. Hassas konu.