mı8 se 10.3.1.0 var 10.2.2.0 dusurmek ıstıyorum nasıl bı yol ızleyecegım ve tum verıler gıdecekmı fotograf uygulamalar dosyalar vsSizin cihaz ne hocam?
İşlemleri doğru yaparsanız bir sorun yaşamazsınız
Birçok kullanıcı memnun değil tabi Bootloder olayından ama Xiamininde güvenlik önlemi için aldığı bir durum.anladığım kadarı ile çin cihazları toplu alıp fake rom yada rom içine casus yazılım vs yüklelemelerini önlemek için yapılmış bir uygulama ancak bu kullanıcıları olumsuz etkiler ve insanları hızla uzaklaştırır firmadan..
Miflash ile kurulum yaparsanız gider. TWRP ile format data yapmazsanız gitmezmı8 se 10.3.1.0 var 10.2.2.0 dusurmek ıstıyorum nasıl bı yol ızleyecegım ve tum verıler gıdecekmı fotograf uygulamalar dosyalar vs
hangısı saglıklıMiflash ile kurulum yaparsanız gider. TWRP ile format data yapmazsanız gitmez
Sorun olmaması için geçiş yapmadan önce kontrol edersiniz, iyi forumlarArkadaşlar yorumları okudum doğru anlamış mıyım. Benim cihazım mi 8 global ve global beta 9.5.17 yüklü, eu beta 9.5.17 yükleyip global stabil veya beta güncel android 9 sürümlerine geri dönmek istediğimde herhangi bir sorun çıkmaz?
hocam adb driverlar yüklü ama cmd de fastboot devices gelmiyor,Sorun olmaması için geçiş yapmadan önce kontrol edersiniz, iyi forumlar
Klasöre çıkartın cmd-here yazan uygulamayı açıp komutları verinhocam adb driverlar yüklü ama cmd de fastboot devices gelmiyor,
C:\Users\Bilal S>fastboot
'fastboot' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.