Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Mi 5S Plus kullanıyorum oldukça memnunum telefonun performansından ama farklı bir marka olsa tercihim sanırım Huawei olurdu :)

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Şahsi kanaatim şudur;
Bu forum, Xiaominin miui ekibinden daha kaliteli. Hatta pek çok custom çalışan diğer forumlar da miui ekibinden daha iyi iş çıkartıyor. Bence Xiaomi firması ekibini kovup buralardan ekip toplasa piyasada daha tutulur yazılım yapar.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
sony xz3 yada yeni çıkıcak xz4 veya htc u12+

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
dikkatimi çekti de hepimiz Çin malı (zenfone hariç) telefonları yazmışız. Hiç Iphone, Samsung veya LG yazan olmamış. :)

insanlar kazık yemekten bıktı artık..yıllarca kullandım samsung..bir daha alır mıyım..hic sanmıyorumsmoking~~

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
6t düşünenlere ufak bir bilgi vereyim
Gectigimiz aylarda satisa sunulan One Plus 6T de asiri isinma ve pilin cabuk bitmesiyle ilgili sikayetler gundeme geliyor. Sorunlarla karsilasan kullanicilarin, bulabildigi tek cozum yolu cihazi fabrika ayarlarina dondurmekten geciyor.
Benden söylemesi
MIUI candır Mİ canan
Kıymetli hazirunlar
Selametle
One Plus 6T
şu anda 7 beklıyorum dusundugum gıbı cıkarsa 7 alacagım.
Honor play ya da oneplus 6t
One plus 6 t tabiki. Xiaomi mi5s kullandığım son cihaz olucak.
Oneplus 6T
Firmanın sahip olduğu telefon sayısının az olması ve güncellemelerin kaliteli olmasından dolayı seçerdim. Belki de Samsung Note serisini seçerdim. Tasarımını ve pen özelliğini beğeniyorum. Ama rom içeriğinin dolu olması dezavantaj.
OnePlus 6T yi tek geçerim ancak yaydığı radyasyon oranında da zirvede maalesef cihaz. Ancak çalıştığı frekanslar konusunda da zirvede. Ekran camı GorillaGlass 6 ile zirvede. Hızlı şarj konusunda gayet tatminkar.

Dediğim gibi tek sıkıntısı baş/gövde de yaydığı radyasyon miktarının diğer telefonlara göre fazla olması...
Oneplus one kullaniyorum 4seneden fazladir. Su anda alacak olsam 6t alirdim ama 7 veya 7t alacagim gibi duruyor. Gerci ilk aldigimda 3t almayi planliyordum ama opo hala tas gibi calisiyor. Lineageos 15.1 kullaniyorum. Rom isine girmeyecegimi bilsem huawei de tercih edebilirdim.
Tabi fiyatlara bakinca mi9 daha agir basacaktir
Şu hayatta en çok pişmanlık duyduğum konudur one Plus almamam. Eğer xiaomi mi5s telefonum bozulur sa alacağım telefon one plus 6 t dir

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Benim için öncelik geliştirici desteğidir, Xiomi olmasa mecburen Pixel alırdım ama cihazları hem yakışıklı değil hem arayüzü bence çok ham, doğru dürüst galeri bile yok fakat geliştirici desteği var. Bu noktada Xiaomi kurtarıcım oldu clap~~ Hem cihazları güzel hemde, geliştirici desteği fazlasıyla yeterli...

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
tum markalar iyice kısmaya baslıyor artık donanım ve yazılımdan..büyük batarya,fm radyo,kulaklık gırısı,hafıza kartı,kızılotesı yavas yavas tarıhe karısıyor..ama xiaomi hala bunları vermeye devam edıyor(en azından cogu modelinde)..bunların yerine ortalık sapma sapan ozellıklerle dolu cıhazdan gecilmiyor; kıvrımlı ekran,köşeli centik,damla centik gibi hicbir halta yaramayan (sahsi fikrimdir,bunlar sevenler savunma zahmetine gırmesın,fikrim degismeyecek) ıvır zıvırı kakalamaya calısıyorlar..ama dpi degistirme,kaydırılabilen ekran goruntusu alma,ekranı bolme,ekran videosu kaydedebilme gıbı ozellıklerı(ve daha aklıma gelmeyen epeyce) zor buluyoruz cıhazlarda..bendekı mi max 3 te hepsi var ve isimi fazlasıyla goruyor..2-3 hatta 4 katı fıyata hicbir ozellıgı olmayan cihazlara para vermeye nıyetım yok..tabi pilavcılar da donanım ve yazılımda kısıtlamaya gıtmedıgı surece..

Redmi559

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
Redmi 6a
Konular
28
Google pixel serisi veya htc m8 arası birşey o anki şartlara bağlı

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Google Pixel serisini keşke zamanında kullanabilseydim. O tek kameranın güzelliğini aşırı merak ediyorum halen. Bunun dışında bir sonraki cihazım muhtemelen Mi9 olacak, aksi halde Meizu 16TH'yi merak etmiyor değilim.

Baroone

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
5
İlk kez mi ailesine mi8 ile geçiş yaptım. Ancak gerek yazılım yetersizliği, gerekse sürekli yeni model çıkaracağız diye yeni modellere bile gerekli özenin gösterilmemesi bir sonraki telefonumun markasının farklı olması anlamına geliyor... Paraya kıyıp marka bir şeyler alacağız anlaşılan...

Üst Alt