Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

felixamor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
3
Emui ve MIUI dışındaki Android sürümleri çok kötü olduğu için Huawei dışında başka bir marka almazdım Xiaomi harici. Stok Android ve varyasyonları çok kötü tasarıma sahipler. Huawei ve Xiaomi arabirimleri ise iOS gibi estetik ve kullanışlı.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Oneplus one kullaniyorum 4seneden fazladir. Su anda alacak olsam 6t alirdim ama 7 veya 7t alacagim gibi duruyor. Gerci ilk aldigimda 3t almayi planliyordum ama opo hala tas gibi calisiyor. Lineageos 15.1 kullaniyorum. Rom isine girmeyecegimi bilsem huawei de tercih edebilirdim.
Tabi fiyatlara bakinca mi9 daha agir basacaktir

teenwolf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
teenwolf
Cihazım
mi 5
Konular
15
Kimse meizu dememiş bence tercih edilebilir bir marka

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Kimse meizu dememiş bence tercih edilebilir bir marka

Meizu oppo da iyi ama rom vs isleri kötü onlarda. Bir de cevrede cok kullanan olmadigi icin cekiniyor insan. Bilgi alabilecek kaynak da sinirli.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Meizu oppo da iyi ama rom vs isleri kötü onlarda. Bir de cevrede cok kullanan olmadigi icin cekiniyor insan. Bilgi alabilecek kaynak da sinirli.

İşte Xiaomi'yi seçmemdeki en önemli kriteri Cem kardeşim yazdı. Bu forum gibi kaliteli ve seviyeli, bilginin çok olduğu başka bir Markanın forumu yok. Diğer markaların kullanıcıları kelaynak kuşları gibi çok az.

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
İşte Xiaomi'yi seçmemdeki en önemli kriteri Cem kardeşim yazdı. Bu forum gibi kaliteli ve seviyeli, bilginin çok olduğu başka bir Markanın forumu yok. Diğer markaların kullanıcıları kelaynak kuşları gibi çok az.
Boyle forum cok buyuk avantaj. Bir zamanlar oneplus forumlari da boyleydi. Her seyi paylasiyorduk. Yardim ediyorduk. Turkce bolum vardi. Sonra sacmalayip bolgeleri kapattilar. Simdi birak Turkceyi ingilizce bile fazla hareket yok forumda. Yine de cat pat ingilizce biliyorsaniz onepus forumlarinda her seyin nasil yapilacagini gorebilirsiniz ama diger markalar da o bile yok.
Benim de mi dusunme sebebim basta boyle bir forum olmasi, sonra da fiyati. Opo yu da bu nedenlerle tercih etmistim
Bir de telefonda rom isine girilecekse amiral gemisi olanlar alinmali. Oneplusda hepsi amiral gemisi. Xiaomi icin mi serisi, biraz da mix serisi, samsung icin s serisi alinacak. Digerlerine bakmaya gerek yok

teenwolf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
teenwolf
Cihazım
mi 5
Konular
15
Tasarımı ve ismi nefret etme sebebim... İsterse ağzıyla kuş tutsun işim olmaz. :)
Evet aslında çok yuvarlak bir telefon sevimsiz ama kendine özgü olması güzel:)

Üst Alt