Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
dikkatimi çekti de hepimiz Çin malı (zenfone hariç) telefonları yazmışız. Hiç Iphone, Samsung veya LG yazan olmamış. :)
Eee hocam Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer imiş :)

Müşteri odaklı Fiyat/Performans politikası güden firmalar her zaman gönüllerde ayrı yere sahiptir :)

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Umarım güncelleme politikalarını bozmazlar benimde oyum One plus firmasına bir firmanın elinde ne kadar az model varsa güncelleme politikası o kadar düzgün oluyor eskiden Xiaomi de olduğu gibi.Tüm firmalar birşeyler konusunda birbirleri ile yarışarak feyz alarak devam ediyorlar bu rekabeti getiriyor güzel bişey bu ama android cephesinde az cihaz kaliteli yazılım olayına Google,One plus,Nokia haricinde uyan kalmadı 4 ayda bir yeni cihaz tanıtılıyor diğer firmalarda.

Çok basit birşey yaptım bildiğiniz Gsm arena sitesinde Arama bölümüne yıl 2018 marka Xiaomi ekledim filtreledim çıkan sonuç buyrun 23 cihaz sadece 2018 yılı korkunç bir rakam.Xiaomi için Apple taklitçisi çok denirdi ama sanırım samsung ilede cihaz çıkarma konusunda yarışıyor bu sıralar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu da benden olsun o zaman. Gerçekten kiminle yarıştığı çok belli oluyor Xiaomi'nin. Tasarım ve arayüz ile İphone, satış politikası olarak Samsung. Bu da Samsung 2018 telefonları:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Veli hocam marka amerikan üretim yeri Çin. Ben markadan bahsediyorum siz de farkındasınız ama neyse :)
Evet farkındayım... Yes~~ Ancak; Markanın menşei, üretim yerinin Çin olduğu gerçeğini değiştirmiyor... ;)

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Evet farkındayım... Yes~~ Ancak; Markanın menşei, üretim yerinin Çin olduğu gerçeğini değiştirmiyor... ;)
işçilik şu an Çinde çok ucuz. yarın bu gidişle işçilik Türkiyede daha ucuz olacak. o zaman üretim yeri Türkiye yazar :D

abdulsamet.oger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Üniversite (Hemşirelik)
Konular
8
Oneplus 6T
Firmanın sahip olduğu telefon sayısının az olması ve güncellemelerin kaliteli olmasından dolayı seçerdim. Belki de Samsung Note serisini seçerdim. Tasarımını ve pen özelliğini beğeniyorum. Ama rom içeriğinin dolu olması dezavantaj.

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
OnePlus 6T yi tek geçerim ancak yaydığı radyasyon oranında da zirvede maalesef cihaz. Ancak çalıştığı frekanslar konusunda da zirvede. Ekran camı GorillaGlass 6 ile zirvede. Hızlı şarj konusunda gayet tatminkar.

Dediğim gibi tek sıkıntısı baş/gövde de yaydığı radyasyon miktarının diğer telefonlara göre fazla olması...

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22