Sohbet Xiaomi Cihazlar Yerine Alacağınız Başka Cihaz Ne Olurdu?

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Merhabalar. Böyle bir soruyla gelmek istedim size, cevaplarınızı merakla takip ediyor olacağım. Xiaomi telefon kullanmıyor olsaydınız diğer cihazınız hangi marka model olurdu? Neden bu telefonu seçtiğinizi de detaylıca yazarsanız çok memnun olurum. İyi forumlar diliyorum.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Huawei Mate 20 Lite veya Zenfone 5Z alırdım. İki telefonu da detaylı bilmediğim için yorum yazamayacağım ama görünüş olarak ikisi de çok çekici.

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Merhabalar. Böyle bir soruyla gelmek istedim size, cevaplarınızı merakla takip ediyor olacağım. Xiaomi telefon kullanmıyor olsaydınız diğer cihazınız hangi marka model olurdu? Neden bu telefonu seçtiğinizi de detaylıca yazarsanız çok memnun olurum. İyi forumlar diliyorum.
One Plus 6T
şu anda 7 beklıyorum dusundugum gıbı cıkarsa 7 alacagım.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
One plus 6 t tabiki. Xiaomi mi5s kullandığım son cihaz olucak.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Umarım güncelleme politikalarını bozmazlar benimde oyum One plus firmasına bir firmanın elinde ne kadar az model varsa güncelleme politikası o kadar düzgün oluyor eskiden Xiaomi de olduğu gibi.Tüm firmalar birşeyler konusunda birbirleri ile yarışarak feyz alarak devam ediyorlar bu rekabeti getiriyor güzel bişey bu ama android cephesinde az cihaz kaliteli yazılım olayına Google,One plus,Nokia haricinde uyan kalmadı 4 ayda bir yeni cihaz tanıtılıyor diğer firmalarda.

Çok basit birşey yaptım bildiğiniz Gsm arena sitesinde Arama bölümüne yıl 2018 marka Xiaomi ekledim filtreledim çıkan sonuç buyrun 23 cihaz sadece 2018 yılı korkunç bir rakam.Xiaomi için Apple taklitçisi çok denirdi ama sanırım samsung ilede cihaz çıkarma konusunda yarışıyor bu sıralar.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt