Arkadaşlar rahatlık mı batıyor anlamıyorumda. sanırım redmi 3 için global sürüm fastboot için, dün de telefon çin rom yüklü olduğundan miui 8 güncelemesi geldi OTA olarak yüklemiş kurulumu gerçektirdim. lakin global türkçe de gelmişken kurulum gerçekleştirmek istiyorum. miui 8 den 7 e geçiş sırasında aynı işlemi tekrarlasak "adb fastboot edl" üzerinden kurulum yapsam bir problemle karşılaşır mıyım?
yine aynı işlem sırası ile denedim ama söyle b ir sıkıntı ile karşılaştım lakin Allahtan telefonu açtığımda uçmamıştı.
Telefonu kapattım.
Güç + Ses Açma ile
gelen ekrandan fastboot diyorum lakin kapanıp açılır gibi olup aynı ekrana geliyor.
bende adb üzerinden "adb devices" dediğimde cihazı görüyor.
"adb reboot edl" dediğimde telefon kapanır gibi oluyor ve edl moda geçiş sağlıyor.
MiFlash 2016.08.30.0 sürümü açtığımda yenile dedikten sonra cihazı com10 görüyor.
daha sonra indirmiş olduğum rom"isimleri boşluksuz kısa c sürücünün içine attım" gösterdim.
"save user data" seçili olarak "flash" dediğimde yüklemeye başladı lakin belli bir süre sonra
"ping target via firehose" dedikten sonra "ping target failed" dedi ve "error" hatası ile karşılaştım. kapatmadan tekrar yüklemeye çalıştığımda ise hello diye başlayan komutu alamıyor kalıyor. sonrasından telefonu kapatığımda gitti dedim lakin telefon açıldı. Bu arada Hala Boot kilidim açmadım. kilitli.
nerede hata yaptım ve neden bu hata ile karşılaştım arkadaşlar
power + Ses kısma ile fastboot ile denemek istedim. flashta dedim bu seferde "error:"flash tz error" hatası aldım. ve telefonu tekrar açtım. açıldı.
aynı sorunu buradaki kişide yaşamış.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir