Yorumlarda ekstra bilgiler mevcut göz at istersenbu akşam bende v7 global stable romu indirip miphone uygulaması ile deneyeceğim.Umarım brick yapmam driverlar kurulu sistem win7şimdiden stres bastı
Siteden Global Stabil versiyonu indirip kurabilirsiniz.SLM ben mi4 de miui 7 global 6.3.31 beta surumunu yükledim ve memnun kalmadim stabil rom kurmak istiyorum.hangi stabil roomu kurmaliyim ve nasıl kurmaliyim?2. Sorum ise telefonda güncelleme bölümünde üç noktalı yere tıklayınca en son romu yükle diyor anlamadım bisey ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum..
En son romu yükle dediği, Telefonunuzdaki mevcut sürümün yeniden indirilip yüklenmesidir.SLM ben mi4 de miui 7 global 6.3.31 beta surumunu yükledim ve memnun kalmadim stabil rom kurmak istiyorum.hangi stabil roomu kurmaliyim ve nasıl kurmaliyim?2. Sorum ise telefonda güncelleme bölümünde üç noktalı yere tıklayınca en son romu yükle diyor anlamadım bisey ne yapmam gerekiyor yardimlarinizi bekliyorum..
Mi4'e gelirse ona da gelmiş olur zaten.Yükleyebildim arkadaşlar detayli anlatım için çok teşekkürler 2 hafta sonra miui8 tanıtımi varmış daha yeni 7 e geçtik gerçi mi3 e gelir mi bilemiyorim
Yanlış rom indirmiş olabilirsiniz.indirdigim fastboot romlarında flash_all_except_data_storage.bat klasörd yok program da bulmıyor redmi note2 rom bırturlü yukleyemedim