Haber Xiaomi Akıllı Süpürge Roborock S50 Türkiye’de Satışa Sunuldu

akilli-süpürge-roborock-s50.jpg

Çin’in en büyük üretim şirketlerinden birisi olan Xiaomi, akıllı ev ekosistemine o kadar fazla önem veriyor ki neredeyse bütün evinizi Xiaomi ürünleri ile döşeyebilirsiniz.
Bu ekosistemin en ilgi eken ürünü ise hiç kuşkusuz akıllı kablosuz süpürgeler daha önce ülkemizde birinci nesli olan Xiaomi Mi Robot Vacuum süpürge çok fazla ilgi görmüştü. Bu ürün şuan 2.599₺ fiyat etiketi ile hali hazırda satılmaktadır.
Peki ikinci nesil akıllı süpürge bizlere ne sunuyor? 
Daha iyi bir emiş ve süpürme gücünün yanında Roborock S50, paspas atma özelliği ile artık süpürge işlemi bittikten sonra güzelde bir paspas ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Akıllı süpürge 2.5 saat kesintisiz süpürme işlemi yapabilirken tek dolumluk su haznesi ile 45 dk kadar paspas...

Okumaya devam et...

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Konuyu hortlatmış olacağım ama bu ürünü veya diğer modellerini kullanıp tavsiye edecek arkadaşlar mı? Forumda içinde bir inceleme tarzı konu göremediğim için buraya yazmak zorunda kaldım.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.334
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu hortlatmış olacağım ama bu ürünü veya diğer modellerini kullanıp tavsiye edecek arkadaşlar mı? Forumda içinde bir inceleme tarzı konu göremediğim için buraya yazmak zorunda kaldım.
Ben kaç senedir kullanıyorum on numara 5 yıldız

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Bende eşim için almak istiyorum yüksekliği nedir? Yani kaç cm? Burada sitede baktım stokta yok diyor tekrar yakın zamanlarda satışa sunulacak mı? Yabancı bilmediğim yerden almiyim.

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
Merhabalar bende bu ürünü yeni aldım her sey süper.Sadece supurgenin kendi menusundeki timer dan zamanlama ayarlandiginda belirlenen zamanda harekete geçmiyor.Fakat mi home daki otomasyondan zamanlama oluyor.Time zone larda sıkıntı yok.Bir fikri olan var mı acaba?

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Merhabalar bende bu ürünü yeni aldım her sey süper.Sadece supurgenin kendi menusundeki timer dan zamanlama ayarlandiginda belirlenen zamanda harekete geçmiyor.Fakat mi home daki otomasyondan zamanlama oluyor.Time zone larda sıkıntı yok.Bir fikri olan var mı acaba?

yani bu problem sadece time zone ayarı tutmadığında olur. Roborock un kendi ayarlarında ki time zone ayarına da baktınız mı ?

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
Oncelikle yanıtınız icin tesekkurler.Evet istanbul yazıyor