Haber Xiaomi Akıllı Süpürge Roborock S50 Türkiye’de Satışa Sunuldu

akilli-süpürge-roborock-s50.jpg

Çin’in en büyük üretim şirketlerinden birisi olan Xiaomi, akıllı ev ekosistemine o kadar fazla önem veriyor ki neredeyse bütün evinizi Xiaomi ürünleri ile döşeyebilirsiniz.
Bu ekosistemin en ilgi eken ürünü ise hiç kuşkusuz akıllı kablosuz süpürgeler daha önce ülkemizde birinci nesli olan Xiaomi Mi Robot Vacuum süpürge çok fazla ilgi görmüştü. Bu ürün şuan 2.599₺ fiyat etiketi ile hali hazırda satılmaktadır.
Peki ikinci nesil akıllı süpürge bizlere ne sunuyor? 
Daha iyi bir emiş ve süpürme gücünün yanında Roborock S50, paspas atma özelliği ile artık süpürge işlemi bittikten sonra güzelde bir paspas ile mükemmel bir temizlik deneyimi sunuyor. Akıllı süpürge 2.5 saat kesintisiz süpürme işlemi yapabilirken tek dolumluk su haznesi ile 45 dk kadar paspas...

Okumaya devam et...

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
miui sürümünüz 11 ise bi problem olmaması gerekti aslında. Tarih saat ayarlarınızda da otomatik konum açıksa başka bir çözüm önerim yok maalesef sebebini anlamayamadım sizde ki durumun.
Otomatik acık evet.ust komsumuzada aldık supurgeden,simdi ona sordum oda aynısını yazdı.bir saat geri ayarlamak zorunda kalıyormus timer kısmını.onda iphone 6 var

MIX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
Bu arada bir konuda daha danısmak isterim.Mi scooter almayı dusunuyorum ama onerirmisiniz?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Bu arada bir konuda daha danısmak isterim.Mi scooter almayı dusunuyorum ama onerirmisiniz?

bende almayı düşünüyorum bir kaç scoter karşılaştırma videosu izledim sarj ve güç anlamında xiaomi biraz önde kalıyor segmentine göre tabi iyi araştırma yapmak lazım yinede. Birde yaşadığınız bölgede çok yokuş varsa düz bi yaşam alanı azsa pek tavsiye edilmiyor yine bunları da göz önünde bulundurun isterseniz.

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
Xaomi yi cok inceledim,su an tek eksi yanı şisme lastikleri olması ve çok zor değişiyormus

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Xaomi yi cok inceledim,su an tek eksi yanı şisme lastikleri olması ve çok zor değişiyormus

bende siz söyleyince videosunu izledim bayağı mikrodalga ya felan attı lastiği değiştirebilmek için. Ama hallolur gözüyle bakıyorum ben yine.

onort

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
roborock s50
Konular
0
Gunaydın tekrar merhaba.Bir arkadaşım daha aldı süpürgeden.Yalnız evinde internet yok.İnternet olmadan şarj istasyonunu bulamıyor diyor.Sizce internet şart mıdır ,yerini bulabilmesi için?

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Öyle bir zaman gelecek ki İnternet Olmadan sokakta bile gezilemiyecek. :)))
Nereden di bu 80'ler di değil mi?
Bu da bizim repliğimiz olsun.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Gunaydın tekrar merhaba.Bir arkadaşım daha aldı süpürgeden.Yalnız evinde internet yok.İnternet olmadan şarj istasyonunu bulamıyor diyor.Sizce internet şart mıdır ,yerini bulabilmesi için?

Siz bu mesajı yazdıktan sonra İnterneti kapatıp cihazı uzak bi yere götürdüm sonra üzerinde ki tuşlar ile dock a gitmesini söyledim gitti. Ama cihaz İnternet üzerinden bilgi alışverişi yapıyor çok mantıklı olur mu bilemedim. En kötü kurulum da hotspot yapar gerekli ayarları yapar (otomatik çalışacağı günleri) sonra İnternete ihtiyaç duyar mı emin olamıyorum.

Sultan Aziz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
S.Robot mi9t
Cihazım
Robot mi9t
Konular
0
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir temizlik robotu aldım 2019 Ağustos ayında yapıldı lansmanı yani daha ülkenize gelmedi ama ben yurtdışı nda bir şekilde aldım cihazım modeli cleen vakum (STYJ02YM) alalı 3 gün oldu ürünüm mükemmel bir şekilde çalışıyor çok memnunum temizliğinden cekiminden ama cihazı şarz yerinden ayırır ayırma inanılmaz bir şekilde şarzi azaldığını gördüm bu normal mi acaba bilmiyorum acaba bana bu konuda bilgi verir misiniz...

Üst Alt