İnceleme Xiaomi 15 Ultra İlk deneyimler

suleyman_yunus32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
12
Rus Rom da Pil durumu.

İlk yüklediğimde programların yüklenmesi güncelleme vs hızlı şarj tüketiyordu. Yaklaşık 1 hafta oldu kullandıkça zamanla daha da düzgünleşiyor.

Bir de dün birşey denedim bilgisayar başında çalışırken arka arkaya uzun videolar açtım toplam da 5 6 saat sürdü. Pil tüketimi % 52 oldu. Benim için gayet iyi bir durum.

Wifi açık , WQHD+ açık, 120 Hz açık, BT Kulaklık bağlı denedim.

Rus romda pil durumundan gayet memnunum. Isınma vs problemide yaşamadım.

Ekli dosyalar

• 1000017535.jpg
    1000017535.jpg
    327,2 KB · Görüntüleme: 10

bygamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ULS
Cihazım
redmi k40 gamng
Konular
2
mi k40 gaming ten geçmeyi düşünüyorum. Tabikide çok daha iyi bir cihaz bunun farkındayım. Fakat ben telefonu çok fazla kullanmıyorum. Saatlerce video izlemem en fazla günde toplasan 1 saat sosyalmedya da takılırım o kadar. Genelde işim bilgisayar başında olduğundan telefona pek fazla ihtiyacım olmuyor. K40 gaming 4. senesini dolduracak. Aslında çok güzel telefon severek kullanıyorum fakat şarjı artık benim kullanımımla 1 günü dolduruyor 2. gün şarja takıyorum. Bu olayda canımı sıkmaya başladı. İlk aldığım zamanlarda 3 günde 1 şarja takıyordum 2. senesinden bu zamana kadar 2 günde 1 şarja takmaya başlamıştım ve artık sabah 7 den akşam 10-11 e kadar yakşalık %40-45 arası bir şarjı kalıyor. Sizce benim kullanımım ile rus rom ve server kaydı yapsam şarj konusunda sorun yaşar mıyım ? Geçmem ne kadar mantıklı olur ?

Üst Alt