Hamgi rom kullanıyorsunuz. ?
İyi günler bende yeni aldım alır almaz bot kilidi için başvurdum ve dün fırsat bulup kilidi açtım. Google arama ve mesajlaşma uygulamaları olmadığı için Tayvan romu yükledim. Ancak şarjı çok kötü gibi 12 saati çıkarmadı bitti. Üstünde gelen global rom varken 1.5 günü buluyordu. Daha önce rus romunu başka bir modele yüklemiştim google arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı Şuan sizdeki rus romunda şarj nasıl gidiyorXİAOMİ 14 Ultra dan Xiaomi 15 Ultraya geçtim.
Bootloader kildini açtım.
Server kaydını yaptırdım.
Global Rom dan Rus Romuna geçiş yaptım.
İlk EU Rom kurdum fakat EU Romda çok hata var şuan. Güç tuşunun fonksyonları çalışmıyor. Efs de hatalar var imeileri görmedi sim kartı görmedi. Önce imeiler uçtu sandımfakat Global Rom a geri dönünce İmeiler geri geldi hat geldi ve çalıştı. Eu Rom kurup bu hataları alan olursa korkmasın İmeiler uçmuyor.
Sonra Rus Rom yükledim gayet stabil ve güzel çalışıyor. Google arama ve mesaj uygulamalarını kullanmak istemediğim için Global Rom tercih etmiyorum.
Rus Rom da
1 - Arayüz ve geçişler harika takılma donma vs olmuyor.
2 - Whatsapp vs gibi uygulamalarda bildirim gelmeme sorunu vs yaşamadım.
Cihazla ilgili... 14 Ultra ya göre :
1 - Telefon daha hafif
2 - Kamera daha da geliştirilmiş fotoğraf kalitesi netlik zoom vs harikar.
3 - Arka kemera çıkıntısı 14 Ultra ya göre daha az. Çok kaba durmuyor.
4 - Ekran çözünürlüğü canlılık daha iyi 14 Ultra ya göre.
İyi günler bende yeni aldım alır almaz bot kilidi için başvurdum ve dün fırsat bulup kilidi açtım. Google arama ve mesajlaşma uygulamaları olmadığı için Tayvan romu yükledim. Ancak şarjı çok kötü gibi 12 saati çıkarmadı bitti. Üstünde gelen global rom varken 1.5 günü buluyordu. Daha önce rus romunu başka bir modele yüklemiştim google arama ve mesajlaşma uygulamaları vardı Şuan sizdeki rus romunda şarj nasıl gidiyor
Gece rus romuna geçeyim. İnşallah tayvandan daha iyidir. Özellikle pil benim için önemli. Yanlız tayvanda şunu keşfettim ek ayarların içinde bölge değişikliği yapılmıyor. Eşimde de 14tpro var onada tayvan romu yüklemiştim ondada bölge değişikliği yapılmıyor.Rus rom da google arama ve mesajlaşma yok Xiaomi uygulamaları var artık. Şarj konusunda da gayet iyi durumda .
Gece rus romuna geçeyim. İnşallah tayvandan daha iyidir. Özellikle pil benim için önemli. Yanlız tayvanda şunu keşfettim ek ayarların içinde bölge değişikliği yapılmıyor. Eşimde de 14tpro var onada tayvan romu yüklemiştim ondada bölge değişikliği yapılmıyor.
Bende 3gün önce mi 15 ultra aldım aldığım gün uzaktan server kayıt yaptırdım global rom kullanıyorum s24 ultradan geçiş yaptım mi 15 ultranın şarjı inanılmaz çabuk bitiyor rus romuna geçiş yapsam farkeder mi acaba
Güncelleme ile düzeleceğine eminim fakat rus romu ile global rom arasında şarj süresi farkı varmı ve bootloader kilidi açmadan global rom dan rus roma geçiş yapabilirmiyimCihaz daha çok yeni. Şarj problemi genel de yeni çıkan tüm cihazlarda olabiliyor. Zamanla güncellemeler geldikçe daha stabil hale gelecektir rom lar. Dolayısı ile şarj problemi de kalmaz diye düşünüyorum.