- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi 15
- Konular
- 1
Benim sadece sim 2 kayıtlı ama yüz tanıma çalışmıyor. Muhtemelen yolwerin arkadaşımızın dediği gibi kayıt yapılırken telefonun ana dosyalarından bazılarına zarar verilmesinden dolayı face id uçuyor.Kardeş benim duyduğum çift sim kayıt yaptıranlar da çalışmıyor Muş yüz tanıma ben şuan kayıtsız kullanıyorum ama aldığım yer bana sadece sim 2 yaptır dedi o zaman çalışıyor dedi
hocam hangi kılıf ve ekran koruyucuyu aldınız özelden yada buradan paylaşır mısınız?
Haber - Xiaomi 15 kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeleri
ben hepsıburadadan spıgen vari urun aldım gayet hosuma gıtti. Tavsıye ederım gayet sert ama bır o kadar da ınce duruyor kaba degıl. https://www.hepsiburada.com/microcase-xiaomi-mi-15-ile-uyumlu-brushed-carbon-fiber-silikon-kilif-siyah-al3332-pm-HBC00007XMR8H

Burada detaylı paylaşmıştım hocam. Ekran koruyucuyu takınca parmak izi yine çalışıyor ama ekranda biraz daha parmağı hissettirerek açmak gerekiyor. Sizlere tavsiyem ekrana ne takarsanız takın, ekran koruyucu taktıktan sonra mevcut parmak izinizi kaldırıp, yeniden tanıtın. Telefonun üzerinde fabrika çıkışında gelen bildiğiniz çok ince bir jelatin, malum kırılmaz cam biraz daha kalın ve onu takınca jelatindeki gibi bir parmak izi açma hassasiyeti beklemeyin. Ben memnunum.