Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Kardeş benim duyduğum çift sim kayıt yaptıranlar da çalışmıyor Muş yüz tanıma ben şuan kayıtsız kullanıyorum ama aldığım yer bana sadece sim 2 yaptır dedi o zaman çalışıyor dedi
Benim sadece sim 2 kayıtlı ama yüz tanıma çalışmıyor. Muhtemelen yolwerin arkadaşımızın dediği gibi kayıt yapılırken telefonun ana dosyalarından bazılarına zarar verilmesinden dolayı face id uçuyor.

hocam hangi kılıf ve ekran koruyucuyu aldınız özelden yada buradan paylaşır mısınız?

Burada detaylı paylaşmıştım hocam. Ekran koruyucuyu takınca parmak izi yine çalışıyor ama ekranda biraz daha parmağı hissettirerek açmak gerekiyor. Sizlere tavsiyem ekrana ne takarsanız takın, ekran koruyucu taktıktan sonra mevcut parmak izinizi kaldırıp, yeniden tanıtın. Telefonun üzerinde fabrika çıkışında gelen bildiğiniz çok ince bir jelatin, malum kırılmaz cam biraz daha kalın ve onu takınca jelatindeki gibi bir parmak izi açma hassasiyeti beklemeyin. Ben memnunum.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Değerli hocalarım, kontrol merkezindeki çekmeceyi, eski kontrol merkezine çevirme imkanı yok mu? İlk çıktığından beri Sevemedim.

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Bugün nasıl oldu nerden geldi bilmiyorum. Tayvan romda ekran görüntüsüne çerçeve ekleme gelmiş :D
Geçen günlerde mi galeri güncellendi. Büyük ihtimalle o yüzden gelmiş olabilir. Önceden yoktu. Siz yazınca baktım, benim telefonda da var.

Üst Alt