Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Başka bir forum linkini vermek doğru olmayacağını düşündüğüm için yazmıyorum ancak benim global rom yüklü mi 15 te denedim mi arama ve rehber uygulamasını yükledim. Google kişiler uygulamasını kaldırdım. 3 gündür kullanıyorum. Ses kaydı da oluyor.

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Başka bir forum linkini vermek doğru olmayacağını düşündüğüm için yazmıyorum ancak benim global rom yüklü mi 15 te denedim mi arama ve rehber uygulamasını yükledim. Google kişiler uygulamasını kaldırdım. 3 gündür kullanıyorum. Ses kaydı da oluyor.
Bölgeyi Taiwan yapınca mi hocam?

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Yurtdışı / Mardin hocam ...
Çift server kayıt dahil 30.000 TL. .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amin hocam, İnsAllah 🙏🏻

Bende S23 Ultra dan yazıyorum ☺️ bu arkadaşı emekli ettik gibi bakalım salı Mi 15 ile ... İnsAllah 🙏🏻 aramayiz 🤭
Hocam Tekno 47 diye bir site var. Güvenilir midir? Bu sitede fiyatlar kayıtsız elden alınacak cihazların fiyatına göre bir 3-4 bin lira daha uygun. Tavsiye eder misiniz

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Hocam Tekno 47 diye bir site var. Güvenilir midir? Bu sitede fiyatlar kayıtsız elden alınacak cihazların fiyatına göre bir 3-4 bin lira daha uygun. Tavsiye eder misiniz
Hocam ben oradan almadım ama orası da sorunsuz diye biliyorum. ...

Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum Ama tabii ki yine de bir araştır derim

Nasıl yaptınız? İşim gereği Bana da ses kaydedici gerekli , Global cihaz için nasıl yapabiliriz açabiliriz?

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Hocam ben oradan almadım ama orası da sorunsuz diye biliyorum. ...

Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum Ama tabii ki yine de bir araştır derim

Nasıl yaptınız? İşim gereği Bana da ses kaydedici gerekli , Global cihaz için nasıl yapabiliriz açabiliriz?

Fabrika ayarlarına sıfırlayın ilk kurulumda dil Türkçe, bölgeyi Hong kong yapin ...

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Dün telefonumu yedeklerimi aldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırladım. Yeniden kurulum yaparken bölgeyi Hong Kong seçtim. Hem google arama ve kişiler uygulamaları yerine xiaomi arama (görüşmeleri kayıt altına alabilme açık/çalışıyor) ve xiaomi kişiler uygulaması geldi, hem de bütün yapay zeka özellikleri açıldı, hepsi de sorunsuz çalışıyor. Herşey bittikten sonra bölgeyi tekrar Türkiye'ye çevirdim. Yüz tanımayı tekrar denedim ama o yine maalesef çalışmıyor, muhtemelen dedikleri gibi o server kayıt işlemi yapılırken telefonda face id dosyasına zarar verilip dosyasın bozulmasından kaynaklı, bir gün bir çözüm yolu ortaya çıkarsa düzeltmeyi denerim ama olmazsada çok önemli değil benim için, güvenlik önlemlerinde desen/parmak izi/pin gayet yeterli.

Bir mahsuru yoksa çift sim imei kaydını ne kadara yaptırdınız hocam?

Yurtdışından getirttiğim bin tl'ye yakın fiyatlı kaliteli bir kılıf ve bin tl'ye yakın fiyatlı ekran koruyucu ile telefon+kayıt işlemi hepsi toplam 33 bine geldi.
Güncelleme bence yeterli ki güncellemelerin fazla olması bence çokta iyi bişi değil, planlı eskitmeye maruz bıraktıklarını düşünüyorum.
Fotoğraf ve video performansından gayet memnunum, ben ortalama bir kullanıcıyım ve benim için gayet yeterli ve özellikli bir telefon.
Sorunsuz bir server kaydı yaptırabilecek olursanız muhtemelen hiçbir sorun yaşamazsınız.
hocam hangi kılıf ve ekran koruyucuyu aldınız özelden yada buradan paylaşır mısınız?

yusuf4630

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hyperos
Cihazım
14
Konular
1
Kardeş benim duyduğum çift sim kayıt yaptıranlar da çalışmıyor Muş yüz tanıma ben şuan kayıtsız kullanıyorum ama aldığım yer bana sadece sim 2 yaptır dedi o zaman çalışıyor dedi

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Kardeş benim duyduğum çift sim kayıt yaptıranlar da çalışmıyor Muş yüz tanıma ben şuan kayıtsız kullanıyorum ama aldığım yer bana sadece sim 2 yaptır dedi o zaman çalışıyor dedi
Ben çift sim yaptırdım ve yüz tanıma çalışıyor. Server kayıt yaparken cihaz brick oluyor. Düzeltmek için kullanılan fix dosyası ile alakalı olabilir yüz tanımanın çalışmaması. Benim yaptırdığım yerde pürüz çıkmadı

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SivaslıRagnar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ragnar
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Ben çift sim yaptırdım ve yüz tanıma çalışıyor. Server kayıt yaparken cihaz brick oluyor. Düzeltmek için kullanılan fix dosyası ile alakalı olabilir yüz tanımanın çalışmaması. Benim yaptırdığım yerde pürüz çıkmadı

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nereden yaptırdınız rica etsem yazar mısınız

Üst Alt