Ana Başlık Xiaomi 15 Kullanıcılar Kulübü - Bende Artık Bu Kulübün Üyesiyim

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Global yurtdışı server kayıtlı Xiaomi 15 ile aranızdayım. Global rom var. Yüz tanıma (Face ID) ekleyemiyorum, çalışmıyor. Bu sorunu yaşayan ya da çözümünü bilen var mı?
Hocam bir kaç kişi ile aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef çözümü şuan için yok kimse neden olduğunu bilmiyor sorun server kayıttan sonra meydana geliyor..

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Hocam bir kaç kişi ile aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef çözümü şuan için yok kimse neden olduğunu bilmiyor sorun server kayıttan sonra meydana geliyor..
Diğer forum ve gruplardan da incelediğim kadarıyla server kayıtlı aynı cihazı kullanıp, bu özelliği sorunsuz şekilde kullananlar da var hocam.

Ferhat_72

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
>Xiaomi 15<
Meslek
Eczane Teknisyeni
Konular
12
Diğer forum ve gruplardan da incelediğim kadarıyla server kayıtlı aynı cihazı kullanıp, bu özelliği sorunsuz şekilde kullananlar da var hocam.
Herkeste aynı hata yok hocam benim bildiğim sizinle beraber şu an bu sorunu yaşayan 5 kişiyiz sanırım server kayıt yapan arkadaş bazı dosyalara zarar verdiği için çalışmıyordur geri dönüşü yok bildiğim kadarıyla..

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Herkeste aynı hata yok hocam benim bildiğim sizinle beraber şu an bu sorunu yaşayan 5 kişiyiz sanırım server kayıt yapan arkadaş bazı dosyalara zarar verdiği için çalışmıyordur geri dönüşü yok bildiğim kadarıyla..
Aslına bakarsak yüz tanıma çok güvenli bir güvenlik önlemi değil ama yine de telefonda çalışmayan bir özelliğe denk gelince insanın canı sıkılıyor.. Bunun haricinde telefondan gayet memnunum. Kompakt bir yapısı var, kamerası bence gayet yeterli ve iyi. Donanım özellikleri zaten belli. AI özelliklerinden birkaçı çalışmıyor (ilk kurulumda eski telefonumdan cihaz ayarları aktarımı yaparak kurmuştum, sanırım ondan çalışmıyor), onun için de telefonu fabrika ayarlarına dönderip bölgeyi de Hong Kong seçip (Mi telefon ve rehber uygulaması gelsin diye) sıfırdan kurulum yapacağım.

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Merhabalar. Yazın ben de bu kulübün üyesi olmayı çok istiyorum :) Şimdi hocalarım size (bu telefonu kullananlara) aklıma takılan birkaç soruyu sormak istiyorum.
1) Yurtdışı kayıtsız 36 bin liraya 512'liği alınır mı?
2) Sizce de bu donanımdaki cihaz için 4 yıl güncelleme desteği az değil mi?
3) Sizce Xiaomi bir karar alıp daha fazla güncelleme desteği verir mi?
4) Video çekerken lensler arası geçiş pürüzsüz mü?
5) Kayıtsız cihazı kayıt ettirdikten sonra 0 kayıpla kullanabilir miyim?

Bu sorularıma yanıt verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Gerçekten 55 bin liraya (yurtiçi) S25'ten daha donanımlı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Fiyatı her ne kadar pek ucuz olmasa da piyasa gereği bu telefona bu para yine de iyi kalıyor. Malum Leica lensler, 512 gb depolama ve en önemlisi HyperOS gibi güzel bir yazılım bu telefonu çok cezbedici yapıyor.

yolwerin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
5
Ben az önce çift sim cpid yaptım. Yüz tanımada sorun yok. Yapan yerle alakalı demek ki

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

brk.1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi 15
Konular
1
Dün telefonumu yedeklerimi aldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırladım. Yeniden kurulum yaparken bölgeyi Hong Kong seçtim. Hem google arama ve kişiler uygulamaları yerine xiaomi arama (görüşmeleri kayıt altına alabilme açık/çalışıyor) ve xiaomi kişiler uygulaması geldi, hem de bütün yapay zeka özellikleri açıldı, hepsi de sorunsuz çalışıyor. Herşey bittikten sonra bölgeyi tekrar Türkiye'ye çevirdim. Yüz tanımayı tekrar denedim ama o yine maalesef çalışmıyor, muhtemelen dedikleri gibi o server kayıt işlemi yapılırken telefonda face id dosyasına zarar verilip dosyasın bozulmasından kaynaklı, bir gün bir çözüm yolu ortaya çıkarsa düzeltmeyi denerim ama olmazsada çok önemli değil benim için, güvenlik önlemlerinde desen/parmak izi/pin gayet yeterli.

Ben az önce çift sim cpid yaptım. Yüz tanımada sorun yok. Yapan yerle alakalı demek ki

24129PN74G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir mahsuru yoksa çift sim imei kaydını ne kadara yaptırdınız hocam?

Merhabalar. Yazın ben de bu kulübün üyesi olmayı çok istiyorum :) Şimdi hocalarım size (bu telefonu kullananlara) aklıma takılan birkaç soruyu sormak istiyorum.

Bu sorularıma yanıt verirseniz beni çok mutlu edersiniz. Gerçekten 55 bin liraya (yurtiçi) S25'ten daha donanımlı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Fiyatı her ne kadar pek ucuz olmasa da piyasa gereği bu telefona bu para yine de iyi kalıyor. Malum Leica lensler, 512 gb depolama ve en önemlisi HyperOS gibi güzel bir yazılım bu telefonu çok cezbedici yapıyor.
Yurtdışından getirttiğim bin tl'ye yakın fiyatlı kaliteli bir kılıf ve bin tl'ye yakın fiyatlı ekran koruyucu ile telefon+kayıt işlemi hepsi toplam 33 bine geldi.
Güncelleme bence yeterli ki güncellemelerin fazla olması bence çokta iyi bişi değil, planlı eskitmeye maruz bıraktıklarını düşünüyorum.
Fotoğraf ve video performansından gayet memnunum, ben ortalama bir kullanıcıyım ve benim için gayet yeterli ve özellikli bir telefon.
Sorunsuz bir server kaydı yaptırabilecek olursanız muhtemelen hiçbir sorun yaşamazsınız.

resurrecti0n

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1

merhaba hocam, ben de yeni aldım.

1) Bence fiyatı pahalı facebook gruplarında cok daha uygun fiyata bulabilirsiniz. ben 29 bine aldım 512lik global kayıtsız.
2) Bu konuda ben de size katılıyorum ama 4 yıl sonra bu telefonu kullanmaya devam edeceğimi düşünmediğim için önemsemedim.
3) Fazla güncelleme desteği verebilir çünkü globalde honor yakın zamanda 7 yıla yükseltti desteğini, diğer çin firmalarından da sırasıyla gelebilir bu kararlar.
4) Şuan global rom var güncelleme vs. de yapmadım, kamera geçişleri güzel hocam bir iphone akışı yok ama sadece 0.5x den 1x e geçerken çok hafif bi aralanma oluyor onun dışında gayet akıcı.
5) Kayıtsız cihazı kaydettirince sıfırlama güncelleme rom değiştirme ile imei gitmiyor. Ancak kayıt ettirirken 1 kereye mahsus cihaz sıfırlanıyor.

Bence server kaydı imkanı varken yazılımsal basit ve uzaktan da yapılabiliyor boş yere 2 katına yakın para vermeyin derim. Tabi bu benim şahsi görüşüm.

Begonya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Begonia
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
4
Dün telefonumu yedeklerimi aldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırladım. Yeniden kurulum yaparken bölgeyi Hong Kong seçtim. Hem google arama ve kişiler uygulamaları yerine xiaomi arama (görüşmeleri kayıt altına alabilme açık/çalışıyor) ve xiaomi kişiler uygulaması geldi, hem de bütün yapay zeka özellikleri açıldı, hepsi de sorunsuz çalışıyor. Herşey bittikten sonra bölgeyi tekrar Türkiye'ye çevirdim. Yüz tanımayı tekrar denedim ama o yine maalesef çalışmıyor, muhtemelen dedikleri gibi o server kayıt işlemi yapılırken telefonda face id dosyasına zarar verilip dosyasın bozulmasından kaynaklı, bir gün bir çözüm yolu ortaya çıkarsa düzeltmeyi denerim ama olmazsada çok önemli değil benim için, güvenlik önlemlerinde desen/parmak izi/pin gayet yeterli.

Bir mahsuru yoksa çift sim imei kaydını ne kadara yaptırdınız hocam?

Yurtdışından getirttiğim bin tl'ye yakın fiyatlı kaliteli bir kılıf ve bin tl'ye yakın fiyatlı ekran koruyucu ile telefon+kayıt işlemi hepsi toplam 33 bine geldi.
Güncelleme bence yeterli ki güncellemelerin fazla olması bence çokta iyi bişi değil, planlı eskitmeye maruz bıraktıklarını düşünüyorum.
Fotoğraf ve video performansından gayet memnunum, ben ortalama bir kullanıcıyım ve benim için gayet yeterli ve özellikli bir telefon.
Sorunsuz bir server kaydı yaptırabilecek olursanız muhtemelen hiçbir sorun yaşamazsınız.
Yanıtladığınız için teşekkürler. Evet, 7 android güncellemesi esas olarak pazarlama stratejisinden başka bir şey değil. Şahsen ben 7 güncelleme alacak S25'in 4. veya en fazla 5. güncellemeden itibaren hantal kalacağını düşünüyorum. Sadece daha iyi donanıma sahip olan Mi 15'e neden Xiaomi böyle bir garanti vermedi onu sorguluyorum. Çünkü S25 ile tam olarak rakipler ve Xiaomi 15 daha kaslı bir telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

merhaba hocam, ben de yeni aldım.

1) Bence fiyatı pahalı facebook gruplarında cok daha uygun fiyata bulabilirsiniz. ben 29 bine aldım 512lik global kayıtsız.
2) Bu konuda ben de size katılıyorum ama 4 yıl sonra bu telefonu kullanmaya devam edeceğimi düşünmediğim için önemsemedim.
3) Fazla güncelleme desteği verebilir çünkü globalde honor yakın zamanda 7 yıla yükseltti desteğini, diğer çin firmalarından da sırasıyla gelebilir bu kararlar.
4) Şuan global rom var güncelleme vs. de yapmadım, kamera geçişleri güzel hocam bir iphone akışı yok ama sadece 0.5x den 1x e geçerken çok hafif bi aralanma oluyor onun dışında gayet akıcı.
5) Kayıtsız cihazı kaydettirince sıfırlama güncelleme rom değiştirme ile imei gitmiyor. Ancak kayıt ettirirken 1 kereye mahsus cihaz sıfırlanıyor.

Bence server kaydı imkanı varken yazılımsal basit ve uzaktan da yapılabiliyor boş yere 2 katına yakın para vermeyin derim. Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Tek tek cevap verdiğiniz ve sorularıma aydınlık getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Cihazın hayırlı olsun, güle güle kullanın angel~~ Şahsen güncelleme konusuna takılma sebebim bir telefonu en az 5-6 yıl kullanmamdan dolayı. Bir de malum S25 gibi bu telefonun doğrudan rakibi olan bir telefonun 7 güncelleme alacak olması ve ondan daha donanımlı Xiaomi 15'in 4 güncellemede kalması biraz üzdü. Ama tabii satın alırken daha uyguna gelecek olması tolere ediyor bu durumu. Ve evet, 7 güncelleme işin pazarlama kısmı. Ben şahsen S25'in de o 7 güncellemeyi sorunsuzca kaldırabileceğine inanmıyorum. Ben fiyat konusunu buradan yüz yüze sordum ve geneli 35-36 civarı dedi (512). Server kayıt yaptırabileceğim bir yer maalesef yok. Yani şu an için nereye yaptırabilirim bilemiyorum. İnternette bu tip satış yapan yerler var (Tekno 47 gibi siteler). Ama malum az para değil ve bunu gözü kapalı garantisiz bir yere vermek cesaret istiyor.

Son düzenleme:

Suhatuna

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Pocofone F1
Konular
9
Hayırlısı ile Çift Hat Server kayıtlı Mi 15 (12/512) siparişinizi verdik ☺️ muhtemelen P tesi yada Salı elimde olacak ...

Şimdi kullanan arkadaşlara 2 şey sorucam ☺️ birincisi bu cihazda e-sim mevcut mu?

Diğeri de , Kılıf öneriniz var mı?
Kullanan arkadaşların tavsiye ve önerilerine açığım ... ☺️

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt