hiç denemedim ama fırsat bulduğumda yarın bir deneyeyim. saçma geldi böyle bir sorun. kamera seçeneklerinden yapıyor olabilir. yazılımsal bir sorun gibi.
alalı 1 ay oldu benimde. en sonunda saçma bl kilidini açtırdım şimdi 72 saat bekliyorum. forumda buradaki script ile açtım:
Anladım hocam yarın akşam müsait olursanız bağlanıp bakarız bi istersen Olur hocam evde olursam size özel mesajla burdan ulaşırım, teşekkürler hayırlı geceler
forum.miuiturkiye.net
telefonu mi.com üzerinden aldım. yanında redmi saat, 120 watt şarj aleti, akıllı güvenlik kamerası hediyesi ile geldi. içinden şarj aleti çıkmıyor dediler ama 90 watt şarj aleti çıktı. telefona redmi note 9 pro dan geçince ilk başta küçük geldi. bir de ağır ona göre. temudan bir 3 farklı kılıf ve 2 farklı ekran koruyucu aldım. hayalet ekranlıyı kullanıyorum ama tam yapışmıyor bu kırılmaz tamperli olanlar.
şu zamana kadar performans olarak hiç zorlamadı. şarj iyi gidiyor. konum, bluetooth, wifi, 4g devamlı açık. youtube da ortalama 2 saat geçiriyorum. onun dışında konuşma süreleri vs derken ekran saati 7 - 8 saati buluyor. şarj konusunda ısınma falan yok.
ai si beş para etmez. arkadaşa geçen hafta realme gt 6 aldık. fotoğraftan bir nesneyi sil dediğimizde onun ai uygulaması photoshop gibi silerken benimki çok kötü siliyor.
3 gün sonra eu rom yükleyip tekrar bir bakacam bakalım nasıl.