İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
18
Hocam arama kaydi için artık Tayvan roma gerek yok, ekteki dosyayı aptachtan veya magiskten modul olarak flashlayin 10 numara arama kaydı yapıyor yıllardır bunu kullanirim hiçbir sorun yaşamadım
Aynen öyle. Şu anda 1.74 sürümü var internette.

Samet761

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
1
3 gündür deniyorum Saat 19.00 da Çin'e Göre 00.00 ama yinede olmuyor bir sonra ki güne atıyor bunun kolay bir yolu varmıdır acaba BT Kilidini açmanın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-10-19-00-53-472_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2024-12-10-19-00-53-472_com.mi.global.bbs.jpg
    668,7 KB · Görüntüleme: 8

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
Bende Rusya romu yükledim bundada ses kaydı var miui arayüzü tamamen çok iyi

Hiparci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hiparci
Cihazım
Redmi note 4
Konular
7
Hocam arama kaydi için artık Tayvan roma gerek yok, ekteki dosyayı aptachtan veya magiskten modul olarak flashlayin 10 numara arama kaydı yapıyor yıllardır bunu kullanirim hiçbir sorun yaşamadım
Hocam biraz detay verebilir misin kullanımı hakkında. Örneğin seçimli kayıt veya format tercihi vb varmı. Otomatik cloud senkr oluyor mu? Yedeklenmis olan kayıtları toplu silme varmi

umut46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orta
Cihazım
K40
Konular
0
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
Rus romunda da var

Murat72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Meslek
Ticaret
Konular
0
Tayvan romunu nereden indirebiliriz? Siz nereden indirdiniz?

Murat72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Meslek
Ticaret
Konular
0

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
Peki ben de global HyperOS 2 yüklü şu an. Tayvan veya Rus romunu HyperOS 1 yükleyebilir miyiz acaba? Yani alt sürüme ama farklı bir bölgeye geçebiliyor muyuz?
bootloader kilidi açıksa geçebilirsiniz

Üst Alt