İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
Hocam arama kaydi için artık Tayvan roma gerek yok, ekteki dosyayı aptachtan veya magiskten modul olarak flashlayin 10 numara arama kaydı yapıyor yıllardır bunu kullanirim hiçbir sorun yaşamadım
Herhangi bir etkisi var mi hocsm cihaza? Yada server imei ye? Daha once boyle birsey gormemistim sasirdim

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Herhangi bir etkisi var mi hocsm cihaza? Yada server imei ye? Daha once boyle birsey gormemistim sasirdim
Saydığınız şeylere hiçbi etkisi yok hocam uzun zamandır kullanıyorum

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
Arkadaşlar kamera sürüm bilgisi paylaşabilir misiniz Redmi K70 ultra eu rom kullanıyorum 2.0.101.0 sürümü... sadece kamera çalışmıyor. Kamera sürümü düşürüp yukseltebiliyorum. Sistem uygulamalarını da yukseltebiliyorum birkaç kamera APK sı denedim olmadı tam sürüme ihtiyacım var

TheHan45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
9
Arkadaşlar kamera sürüm bilgisi paylaşabilir misiniz Redmi K70 ultra eu rom kullanıyorum 2.0.101.0 sürümü... sadece kamera çalışmıyor. Kamera sürümü düşürüp yukseltebiliyorum. Sistem uygulamalarını da yukseltebiliyorum birkaç kamera APK sı denedim olmadı tam sürüme ihtiyacım var
EU ekibinin cn sürümünü kullanıyorsan kamerayı çalıştıramazsın. CN ve Gl sürümlerin firmware ve vendor içeriği değişik ondan. O sürümü kullanmak istiyorsan vendor ve odm bölümlerini global romdan alacaksın

Üst Alt