İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
21
Bu cihaz için fake rom vs yok kilit başvurusu yapıp rahatça açarsınız.
Aslında Hyperos 2.0 güncellemesi gayet güzel onu yapsanız cihaz baya iyileşir.

Ayrıca sizin cihaz dirençli görünüyor dirençli cihazda BL kilitliyse açarken dikkatli olun bazı cihazlarda imei gidiyor.
Üstadım kilit açılmadan rom yüklenebiliyor mu? Çünkü buna gelmiş bir güncelleme telefonda görünmüyor malesef.

BySafderun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
21
Hayır öyle bir şey olsa kilidin anlamı kalmaz hocam.
Hesap Hatası Lütfen 01/27 (aa/gg) tarihinden sonra tekrar deneyin uyarısı aldım. Sanırım yeni bir mi hesabı açmam gerekiyor.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Hesap Hatası Lütfen 01/27 (aa/gg) tarihinden sonra tekrar deneyin uyarısı aldım. Sanırım yeni bir mi hesabı açmam gerekiyor.
Onu tam bilmiyorum doğrusu arkadaşlar her gün deneyerek yapıyor ama yetkili hesap ile rom yükleme durumları da var H.kadioglu na bir sorun.

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
SP flash tool denemedim mi flash tool ve Xiaomi tool 2 ile denedim olmadı
Rusya rom atmayı düşünüyorum önerirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A.s hocam Rusya romunu denemedim ama mi mesaj ve arama uygulaması yok diye biliyorum. stabilite olarak iyidir genel itibariyle Tayvan romunu sifirlayarak root olmadan deneyin isterseniz. Normalde bildirimlerde sıkıntı olmaması lazım
canerbulut İMEİ gider mi direnç kayıtlı yurt dışı telefon? ve bir sıkıntı vs brick olursa yedekleri nasıl alabilirim alırsam brick olsa bile veya başka bir şey sorun olmaz değil mi?

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
Rusya rom atmayı düşünüyorum önerirmisiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

canerbulut İMEİ gider mi direnç kayıtlı yurt dışı telefon? ve bir sıkıntı vs brick olursa yedekleri nasıl alabilirim alırsam brick olsa bile veya başka bir şey sorun olmaz değil mi?
rus romunu kesinlikle öneririm...yurt dışı cihazlarla ilgili fazla bilgim yok...

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
rus romunu kesinlikle öneririm...yurt dışı cihazlarla ilgili fazla bilgim yok...
Şarjı daha iyi gidiyor değil mi? benim tel 14T pro boşta 8-10 saat tuş kilindeyken yüzde 8 şarjı gidiyor bu normal mi?
Sizin ki tuş kilidinde ne kadar götürüyor?
bir şarj 100ken çok geç bir şekil de 99 98e düşüyor sonrası kolay gidiyor.
Ve instagram yorum vs kaydırırken akıcı değil gibime geliyor kaydırma rusya rom dada aynı mı acaba? canerbulut

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
7
Şarjı daha iyi gidiyor değil mi? benim tel 14T pro boşta 8-10 saat tuş kilindeyken yüzde 8 şarjı gidiyor bu normal mi?
Sizin ki tuş kilidinde ne kadar götürüyor?
bir şarj 100ken çok geç bir şekil de 99 98e düşüyor sonrası kolay gidiyor.
Ve instagram yorum vs kaydırırken akıcı değil gibime geliyor kaydırma rusya rom dada aynı mı acaba?

şarjı daha iyi gidiyor kesinlikle...sadece geceden sabaha yüzde 3 kayıp oluyor bende...denediğim her romda aynı şekilde...ekran süresine saat olarak hiç bakmadım ama rus romuna göre hızlı bitmesi normal...akıcılık konusunda root yapıp hyperceıler uygulaması ile akıcılığı sağladım.

Üst Alt