İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Denzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Hayir hocam bu modülü kurduktan sonra tamamen bağımsız bir uygulama yükleniyor. Bu uygulama vasıtasıyla neleri kaydedip kaydetmeyecegini ses kalitesini ve formatini ayarlayabiliyorsunuz
O zaman global romda da kullanılabilir yani google çevirici ile birlikte doğru mu anladım hocam öyleyse çok iyi çünkü Google çeviricinin en sevdiğim özelliği spam aramaları çok güzel engelliyor, miui çevirici bu konuda çok başarısız.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
O zaman global romda da kullanılabilir yani google çevirici ile birlikte doğru mu anladım hocam öyleyse çok iyi çünkü Google çeviricinin en sevdiğim özelliği spam aramaları çok güzel engelliyor, miui çevirici bu konuda çok başarısız.
Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor

Denzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor
O zaman süpermiş hocam Bluetooth kulaklık ile yapılan aramaları dahi kayıt edebiliyorsa pürüzsüz olarak kullanılır, peki siz 14t pro mu kullanıyorsunuz root kolaydır sanırım cihazı

lostgirlll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ışıl
Cihazım
mi8
Konular
0
selamlar , bu uygulamayı nasıl kuracagımı bıraz daha basit bir sekılde anlatabilir misiniz lutfen

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
selamlar , bu uygulamayı nasıl kuracagımı bıraz daha basit bir sekılde anlatabilir misiniz lutfen
Telefonunuzda root erişimi olması gerekiyor, ardından magisk veya apatch gibi root erişimi veren uygulamardan aşağıdaki modülü kuruyorsunuz

Ekli dosyalar

• BCR-1.73-release.zip
    2 MB · Görüntüleme: 0

ynsklkn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yunus kalkan
Cihazım
samsung s3 ı
Konular
1
iyi gunler rootsuz olrak uygulamaların dpi değiştirme imkanımız yok mu önceden magiskte Riru-Core ile her uygulamayı kendnie ozgu dpi ayarlayabiliyorduk root atmak istemiyorum varmı bunun gibi uygulama yada nasıl yapabilirim?

erolyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erol
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
0
Arkadaşlar dün itibariyle cihazın bootloader kilidini açtım. eu ve elite rom daha çıkmadığı için çin romunu flaslamak istedim ancak hata verdi eksik indirme olabilir diye farklı bi siteden tekrar fastboot romu indirdim ancak o da yüklenmedi. tahminen çin romuna xiaomi engel koymuş. mecburen endonezya ve tayvan romunu yükledim. arama kaydı sadece tayvan romunda var. Bilginiz olsun
hocam 1 aydır hergün saat 19:00 da başvuruyorum hergün kota dolu diyor nasıl açıcaz bu bootloaderı ? eskiden sadece geliştiriciden başvurup kolayca hallediyorduk

canerbulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
caner
Cihazım
K20 pro
Meslek
memur
Konular
6
hocam 1 aydır hergün saat 19:00 da başvuruyorum hergün kota dolu diyor nasıl açıcaz bu bootloaderı ? eskiden sadece geliştiriciden başvurup kolayca hallediyorduk
hocam aynı sorunu ben de yaşadım mi 6 dan beri kullanmadığım bi hesabım vardı onunla girince kota hatası alıyordum sonra hanımın x6 pro hesabını kullandım ve anında 27 saat süre verdi......ben de anlayamadım tam olarak neyi kistas aldıklarını

snn53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
mi10t
Konular
9
14t pro da bl kilidi acmadan mi flash ile endonezya rom atabilirmiyim stock rom ? Google aramadalardan kurtulmak istiyorum varmi yapan acaba

Üst Alt