İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Denzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Hayir hocam bu modülü kurduktan sonra tamamen bağımsız bir uygulama yükleniyor. Bu uygulama vasıtasıyla neleri kaydedip kaydetmeyecegini ses kalitesini ve formatini ayarlayabiliyorsunuz
O zaman global romda da kullanılabilir yani google çevirici ile birlikte doğru mu anladım hocam öyleyse çok iyi çünkü Google çeviricinin en sevdiğim özelliği spam aramaları çok güzel engelliyor, miui çevirici bu konuda çok başarısız.

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
O zaman global romda da kullanılabilir yani google çevirici ile birlikte doğru mu anladım hocam öyleyse çok iyi çünkü Google çeviricinin en sevdiğim özelliği spam aramaları çok güzel engelliyor, miui çevirici bu konuda çok başarısız.
Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor

Denzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savaş
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Aynen hocam, globalde kullanabilirsiniz, ben suanda hyperos global kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, uygulama kendi başına çalışıyor google arama uygulamarina müdahale etmiyor
O zaman süpermiş hocam Bluetooth kulaklık ile yapılan aramaları dahi kayıt edebiliyorsa pürüzsüz olarak kullanılır, peki siz 14t pro mu kullanıyorsunuz root kolaydır sanırım cihazı

Üst Alt