hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba.10 gün bekleyeceksin malesef bu hatayı bende aldım yeni hesap açtım 30 gün dolmasını bekliyorum
Olabilir ben denedim olmadı.hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba.
Link paylaştım zaten. 5. sayfaya bakınız. Eu rom mevcut ancak ücretli.Eu rom bulabilen yada alan var mı?
Olduğunu zaten biliyorum hocam. Paylaşan var mı anlamında sordumLink paylaştım zaten. 5. sayfaya bakınız. Eu rom mevcut ancak ücretli.
Hocam bu var olan goggle aramalara entegre olarak mı çalışıyor yoksa miui aramalarına çeviriyor uygulamayı biraz bahseder misiniz nedir bu paylaştığınız haricî uygulama falan mıHocam arama kaydi için artık Tayvan roma gerek yok, ekteki dosyayı aptachtan veya magiskten modul olarak flashlayin 10 numara arama kaydı yapıyor yıllardır bunu kullanirim hiçbir sorun yaşamadım
Hayir hocam bu modülü kurduktan sonra tamamen bağımsız bir uygulama yükleniyor. Bu uygulama vasıtasıyla neleri kaydedip kaydetmeyecegini ses kalitesini ve formatini ayarlayabiliyorsunuzHocam bu var olan goggle aramalara entegre olarak mı çalışıyor yoksa miui aramalarına çeviriyor uygulamayı biraz bahseder misiniz nedir bu paylaştığınız haricî uygulama falan mı