Yarın akşam 19.00 da deneyin mi community den onay almamışsınız.
Hengen Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Hengen Cihazım Mi 14T Pro Konum Konya Katılım 17 Mart 2018 Konular 1 Mesajlar 62 Tepkime puanı 16 Puanları 8 Bugün 12:41 #51 Yarın akşam 19.00 da deneyin mi community den onay almamışsınız. Son düzenleme: Bugün 13:20
A ahmetatici Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ahmet Cihazım NOTE 12 PRO+ Meslek Memur Yaş 40 Konum Adana Katılım 7 Eylül 2014 Konular 2 Mesajlar 27 Tepkime puanı 3 Puanları 3 Bugün 13:41 #52 Byblood' Alıntı: 10 gün bekleyeceksin malesef bu hatayı bende aldım yeni hesap açtım 30 gün dolmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba.
Byblood' Alıntı: 10 gün bekleyeceksin malesef bu hatayı bende aldım yeni hesap açtım 30 gün dolmasını bekliyorum Genişletmek için tıkla ... hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba.
B Byblood Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Tuncay Cihazım Xiaomi 14T Pro Yaş 39 Konum Bursa Katılım 26 Kasım 2016 Konular 2 Mesajlar 31 Tepkime puanı 5 Puanları 8 Bugün 14:10 #53 ahmetatici' Alıntı: hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba. Genişletmek için tıkla ... Olabilir ben denedim olmadı.
ahmetatici' Alıntı: hocam peki bir cihazım daha var. ondaki mi hesap ile giriş yapsam olur mu acaba. Genişletmek için tıkla ... Olabilir ben denedim olmadı.