Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOS 2 Rom Linki

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra için büyük heyecanla beklenen HyperOs 2 yayınlanmış. Buyrun size link

Başta bende dahil, direnç kayıtlı olup imei attırmış kişiler Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemiyorduk. Romu indirmeyi başlattım. Rom inerken, linki sizlerle paylaşmak istedim. Hayırlı olsun inşaallah.
Hocam bende imei attirmak istiyorumda benim 14 ultrada bir problem var galiba profilimden konuya bakabilir misiniz?

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Hocam bende imei attirmak istiyorumda benim 14 ultrada bir problem var galiba profilimden konuya bakabilir misiniz?
İmei atilirsa hyperos 2 alamassiniz. Yüklediniz güncellemeyi

kryy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
2
İmei atilirsa hyperos 2 alamassiniz. Yüklediniz güncellemeyi
Hocam cidden cok kusura bakmayin gec cevap verdigim icin ama ben imei olayini halletdecegimde ondan onc erom meselesini ahleldeyim dedim global rom var suanda eu rom gecmenin eforuna deger mi?

Oguzhanfidan35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Hocam merhabalar peki herhangi bir işlem yapılmayan bir yurtdışı cihaza yüklememiz problem olur mu sizce? Bootloader ile ilgili bir işlem yapmamız gerekmiyor sanırım bunun için cihaz resmi kullanım süresi içerisinde

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Hocam cidden cok kusura bakmayin gec cevap verdigim icin ama ben imei olayini halletdecegimde ondan onc erom meselesini ahleldeyim dedim global rom var suanda eu rom gecmenin eforuna deger mi?
EU romun daha iyi olduğunu söylüyor kullananlar. Batarya sağlığı ve yüzdesi özelliği varmış. Ana ekran daha ozellestirilebilir görünüyor. Şarj daha iyimis. Bootloader açılarak yüklenir.

Üst Alt