Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOS 2 Rom Linki

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
11
Cihazınız da ki İMEİ yi sorgulatın hangi cihaza ait görünüyor.?
Eğer İMEİ cihazınıza ait görünmüyorsa orjinal rom kullanmakta sorun yaşarsınız orjinal rom yüklemeniz için cihazınızın bütün güvenlik adımlarını geçmesi gerekiyor HyperOS cihazınızı algılıyor, onun için HyperOS 2 den port edilmiş custom rom çıkmasını beklemelisiniz.
Cihazın orjinal imei'leri elimde var. onları cihazı yükleyip o şekilde çin tabanlı Hy-2 denemiştim ve nv hatası vermişti.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
11

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
aynen öyle. orjinal ellenmemiş efs yedeği olması lazım. bir arkadaşımın bu şekilde orjinal efs yedeği var, istediği gibi oynayıp duruyor

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Cihazınız da ki İMEİ yi sorgulatın hangi cihaza ait görünüyor.?
Eğer İMEİ cihazınıza ait görünmüyorsa orjinal rom kullanmakta sorun yaşarsınız orjinal rom yüklemeniz için cihazınızın bütün güvenlik adımlarını geçmesi gerekiyor HyperOS cihazınızı algılıyor, onun için HyperOS 2 den port edilmiş custom rom çıkmasını beklemelisiniz.
Sizin bu cevabınızdan sonra şunu anlıyorumki server kaydı yapıldığında dahi H2 yüklenirken sistem imei numaralarını kontrol edeceği için yine aynı hatayı verecek

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Sizin bu cevabınızdan sonra şunu anlıyorumki server kaydı yapıldığında dahi H2 yüklenirken sistem imei numaralarını kontrol edeceği için yine aynı hatayı verecek
Bootloader kilidim açık, HyperOS güncellemesi alacak mıyım?

Hayır, alamayacaksınız.!!

Xiaomi, bootloader kilidi açık cihazlara HyperOS güncellemesi vermeyeceğini söyledi.
Bootloader kilidiniz açıksa ve HyperOS güncellemesini TWRP benzeri custom recovery'lerden kurmaya çalışırsanız ise hata alacaksınız.
Bu durumu yaşamamak için bootloader kilidinizi açıksa kapatmanızı tavsiye ederiz.

Uyarı:
Cihazınız yurtdışı cihazıysa ve direnç kaydı gibi yasadışı IMEI kopyalama yöntemleri ile kayıt ettirilmiş ise bootloader kilidinin kapatılması cihazı kullanılamaz hale getirebilir.
Xiaomi Topluluğu böyle bir durumda sorumluluk kabul etmez.

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
Bootloader kilidim açık, HyperOS güncellemesi alacak mıyım?

Hayır, alamayacaksınız.!!

Xiaomi, bootloader kilidi açık cihazlara HyperOS güncellemesi vermeyeceğini söyledi.
Bootloader kilidiniz açıksa ve HyperOS güncellemesini TWRP benzeri custom recovery'lerden kurmaya çalışırsanız ise hata alacaksınız.
Bu durumu yaşamamak için bootloader kilidinizi açıksa kapatmanızı tavsiye ederiz.

Uyarı:
Cihazınız yurtdışı cihazıysa ve direnç kaydı gibi yasadışı IMEI kopyalama yöntemleri ile kayıt ettirilmiş ise bootloader kilidinin kapatılması cihazı kullanılamaz hale getirebilir.
Xiaomi Topluluğu böyle bir durumda sorumluluk kabul etmez.
Şimdi bu hatasız bir şekilde güncelleme alanların hepsinin bootloaderi kapalımı. Böyle bişey olamaz Xiaomi Topluluğu resmen saçmalamış. Ayrıca eşimde de mi 14t pro var bootloaderi açık güncellemede alıyor.

tapir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed
Cihazım
mi 8
Konular
0
Benim cihazın bootloader kapalı. Bu sabah OTA üzerinden yaptım update cihaz NV hatasına düştü açılmadı. 30-40 restart sonrasında kendiliğinden eski roma döndü ve açıldı cihaz. IMEI ler silinmedi allahtan.

Nasıl geçeceğiz hyper os 2 'ye ? :(

Son düzenleme:

serseriyok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
poco f2 pro
Konular
2
Benim cihaz daha 1.0.11 de kaldi 1.0.12 bile yuklenmiyor indir dedigimde indirip cikariluyor kısmına gelince hata veriyor, yurt disi cihaz direnc veya kayit yapilmamis henuz yeni cihaz

mankurt76

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurt
Cihazım
Mi Max
Konular
8
Server kayıtlı cihazlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Sadece dirençlilerde hata veriyor diyorlar.

Üst Alt