- Adım
- İsa
- Cihazım
- Resmi pro
- Konular
- 4
Bence yapmayinromu indirdim. şu an yedeklerimi alıyorum. inşaallah deneyeceğim.
Bence yapmayinromu indirdim. şu an yedeklerimi alıyorum. inşaallah deneyeceğim.
Son durum nedir
Nasıl Açacaksın hocam cihazı tekrarGeçmiş olsun. Gözümüz aydın. Nihayet beklenen sorunun cevabına ulaşmış olduk.
Global HyperOS 2 yükledim ve nv hatasını yine verdi.
nv hatası devam ediyor.
nv hatası devam ediyor. yani direnç işlemi yapılmış ve imei atılmış cihazlar HyperOS 2 yükleyemiyor.Son durum nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl Açacaksın hocam cihazı tekrar
Peki Hocam Bende BL Kapalı Fastboot Rom Yüklesem Bile IMEI Tamamen Gitmiş Olacak. Şuan BL Kilit Başvuruları Kapalı Olsa da İlerde Acilacaktir BL Açmak İçin IMEI Şart Olacak Bir Çıkmaza Girmiyor mu Olay Çakma IMEI İle BL Açılır mınv hatası devam ediyor. yani direnç işlemi yapılmış ve imei atılmış cihazlar HyperOS 2 yükleyemiyor.
geri dönüş ise, ya fastboot rom yüklemek, ya da mi flash ile rom yüklemek.
Wipe data yaptıktan sonra açılıyornv hatası devam ediyor. yani direnç işlemi yapılmış ve imei atılmış cihazlar HyperOS 2 yükleyemiyor.
geri dönüş ise, ya fastboot rom yüklemek, ya da mi flash ile rom yüklemek.
2.0 olarak mı açılıyor Açılınca IMEI gidiyor muWipe data yaptıktan sonra açılıyor
Hyperos 1'e geri dönüyorwipe data yapınca Hyperos 2 açılıyor mu? yoksa Hyperos 1'e gerimi dönüyor. hangisini demek istediniz
Haybaros biri olarak açılıyor imei gidiyor2.0 olarak mı açılıyor Açılınca IMEI gidiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
BİRDE HYPEROS 2.0 KURMAYİ BAŞARAN ARKADASLAR GELİSTİRİCİ SECENEKLERİNDE Mİ KİLİT ACMA DURUMU KALDIRILMIŞ MI KONTROL EDEBİLİR Mİ?
wipe data yapınca Hyperos 2 açılıyor mu? yoksa Hyperos 1'e gerimi dönüyor. hangisini demek istediniz