Rom Xiaomi 14 Ultra Global HyperOS 2 Rom Linki

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Mi 11
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra için büyük heyecanla beklenen HyperOs 2 yayınlanmış. Buyrun size link

Başta bende dahil, direnç kayıtlı olup imei attırmış kişiler Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemiyorduk. Romu indirmeyi başlattım. Rom inerken, linki sizlerle paylaşmak istedim. Hayırlı olsun inşaallah.

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Global iniyor 😁

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-29-09-18-39-600_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-11-29-09-18-39-600_com.android.updater.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 30

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Merhaba arkadaşlar. Xiaomi 14 Ultra için büyük heyecanla beklenen HyperOs 2 yayınlanmış. Buyrun size link

Başta bende dahil, direnç kayıtlı olup imei attırmış kişiler Çin tabanlı HyperOS 2 yükleyemiyorduk. Romu indirmeyi başlattım. Rom inerken, linki sizlerle paylaşmak istedim. Hayırlı olsun inşaallah.
Teşekkürler hocam. Dirençli cihazlara sorunsuz yükleniyor mu test ettikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Teşekkürler hocam. Dirençli cihazlara sorunsuz yükleniyor mu test ettikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.
Dirençli cihaza sorunsuz yükleme olmuyor. Bu konuda ilk mağdur benim galiba. 2 yi almıyor. 1 deki en son sürümde kalıyor tabi ımei de gidiyor

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Dirençli cihaza sorunsuz yükleme olmuyor. Bu konuda ilk mağdur benim galiba. 2 yi almıyor. 1 deki en son sürümde kalıyor tabi ımei de gidiyor
Yaşanan sorunu tam olarak anlayamadım. Yüklediniz cihaz yeniden başladı hata mı verdi yoksa cihaz hyperos 1 de kalıp üstüne kayıtta mı gitti?

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Şuan yaptığında oldu mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşanan sorunu tam olarak anlayamadım. Yüklediniz cihaz yeniden başladı hata mı verdi yoksa cihaz hyperos 1 de kalıp üstüne kayıtta mı gitti?
Bunlar çin sürümünü çıktığı gün yükleyip hata alanlar hocam genelleme yapıp milletin kafasını bulandırıyorlar

isa_cheff

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Resmi pro
Konular
4
Güncellemeyi indirdim. Kurdum fakat cihaz recovery de kaldı. Wipe data olmadan açılmadı. Ve 1.0.12. 0 da kaldı. Hersey silindi tabi doğal olarak

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Global Dirençli IMEI atılı bl kapali Xiaomi 14 Ultra Var Kurulum Yapayım mı Şimdi Bilemedim

ysnozver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 Ultra
Konular
19
Üst Alt