- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- IT Uzmanı
- Konular
- 12
Herhangi bir şey atmadınız ama ?
Herhangi bir şey atmadınız ama ?
imeiveserver.com dan yapılıyorserver kaydı hangi site üzerinden yapılıyor bilen var mı?
imeiveserver.com da en uygun fiyatHalabtech de cpid V1 ve V2 server var, oradan mı yapıyorlar acaba
Dostum banada atarmısın numarasını 14 ultra server kaydı için.Telegramdan güvenilir biri var yönlendirirm isterseniz
Sürekli fastboot rom atan, değiştiren biri için de aynı şey söyleyebilir miyiz? IMEI uçma gibi bir durum söz konusu olur mu?Server kayıt orjinal imei gibi dusunun hiç bişe olmaz..sıfırlamada yapılır.güncellemede alır..yanlızca sim2 kayıt oluyor sanırım emin deilim
ENGROM hazırlıyorsunuz derken, romu nasıl hazırlıyoruz? özel bir şey mi yapıyoruz rom dosyasına? yoksa bildiğimiz eng romu indirip pc de hazır bulundur anlamında mı hazırlıyorsunuz dedi? 25usd neye dedi?imeiveserver.com ile görüştüm. Aurora ENGROM hazırlıyorsunuz 25 usdt. dediler bana. Devamında işlemi nasıl yapacağımı sorduğumda auth ile eng flashlıyorsunuz dediler. Bu işlemleri bir bayi yaparsa 60 dolara çıkıyor ücret. Acaba buradaki flashlama işlemi baya bildiğimiz sadece romu flashlamak mı ? Eğer öyleyse yapılacabilecek bir kaynak var mı ? Kendimiz yapalım 25 dolara kalan işlemi de onlar çözsün bu mümkün mü ?
hocam banada numrayı iletebilirmisinizutku5716
Hocam server kaydını yaptırdığınız arkadaşın iletişim bilgilerini özelden iletebilir misiniz?
Sürekli fastboot rom atan, değiştiren biri için de aynı şey söyleyebilir miyiz? IMEI uçma gibi bir durum söz konusu olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ENGROM hazırlıyorsunuz derken, romu nasıl hazırlıyoruz? özel bir şey mi yapıyoruz rom dosyasına? yoksa bildiğimiz eng romu indirip pc de hazır bulundur anlamında mı hazırlıyors
Çağlar kardeşim hayırlı ramazanlar. Daha önceden server kayıt için bir telegram adresi paylaşmıştın benimle ancak ben o kişiye ulaşamadım. Telegramda öyle birine rastlamadım. Varsa telefon numarası paylaşabilir misin rica etsem.Server kayıt orjinal imei gibi dusunun hiç bişe olmaz..sıfırlamada yapılır.güncellemede alır..yanlızca sim2 kayıt oluyor sanırım emin deilim