Yardım Xiaomi 14 Ultra cpid server kaydı

mehmetfurkansitil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
POCOPHONE F1
Konular
1

smtyrdm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10t
Konular
0
imeiveserver.com ile görüştüm. Aurora ENGROM hazırlıyorsunuz 25 usdt. dediler bana. Devamında işlemi nasıl yapacağımı sorduğumda auth ile eng flashlıyorsunuz dediler. Bu işlemleri bir bayi yaparsa 60 dolara çıkıyor ücret. Acaba buradaki flashlama işlemi baya bildiğimiz sadece romu flashlamak mı ? Eğer öyleyse yapılacabilecek bir kaynak var mı ? Kendimiz yapalım 25 dolara kalan işlemi de onlar çözsün bu mümkün mü ?

Mi11Ultra9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi Mi 11 Ul
Konular
0
Server kayıt orjinal imei gibi dusunun hiç bişe olmaz..sıfırlamada yapılır.güncellemede alır..yanlızca sim2 kayıt oluyor sanırım emin deilim
Sürekli fastboot rom atan, değiştiren biri için de aynı şey söyleyebilir miyiz? IMEI uçma gibi bir durum söz konusu olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imeiveserver.com ile görüştüm. Aurora ENGROM hazırlıyorsunuz 25 usdt. dediler bana. Devamında işlemi nasıl yapacağımı sorduğumda auth ile eng flashlıyorsunuz dediler. Bu işlemleri bir bayi yaparsa 60 dolara çıkıyor ücret. Acaba buradaki flashlama işlemi baya bildiğimiz sadece romu flashlamak mı ? Eğer öyleyse yapılacabilecek bir kaynak var mı ? Kendimiz yapalım 25 dolara kalan işlemi de onlar çözsün bu mümkün mü ?
ENGROM hazırlıyorsunuz derken, romu nasıl hazırlıyoruz? özel bir şey mi yapıyoruz rom dosyasına? yoksa bildiğimiz eng romu indirip pc de hazır bulundur anlamında mı hazırlıyorsunuz dedi? 25usd neye dedi?

aidikurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
arkadaşlar bende 14 ultra aldım çin versiyonu kayıt ettirmek için banada iletişim numarası verebilirmisiniz bootloader kilidini açtırmammı gerekiyor oncesınde birde hyperos 2 sürümü yüklü olmayacaktı dimi

utku5716

Hocam server kaydını yaptırdığınız arkadaşın iletişim bilgilerini özelden iletebilir misiniz?
hocam banada numrayı iletebilirmisiniz

Bytenor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İdris
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
1
Sürekli fastboot rom atan, değiştiren biri için de aynı şey söyleyebilir miyiz? IMEI uçma gibi bir durum söz konusu olur mu?

ENGROM hazırlıyorsunuz derken, romu nasıl hazırlıyoruz? özel bir şey mi yapıyoruz rom dosyasına? yoksa bildiğimiz eng romu indirip pc de hazır bulundur anlamında mı hazırlıyors

Server kayıt orjinal imei gibi dusunun hiç bişe olmaz..sıfırlamada yapılır.güncellemede alır..yanlızca sim2 kayıt oluyor sanırım emin deilim
Çağlar kardeşim hayırlı ramazanlar. Daha önceden server kayıt için bir telegram adresi paylaşmıştın benimle ancak ben o kişiye ulaşamadım. Telegramda öyle birine rastlamadım. Varsa telefon numarası paylaşabilir misin rica etsem.

Üst Alt